Șefii lui PSG s-au speriat când au văzut declarațiile lui Neymar. Ce le-a spus brazilianul despre momentul retragerii

1 săptămână in urmă 11

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Șefii lui PSG s-au speriat când au văzut declarațiile lui Neymar. Ce le-a spus brazilianul despre momentul retragerii

Starul brazilian a declarat că nu crede va avea tăria mentală de a mai face față la un alt astfel de turneu final, după cel din 2022, iar cuvintele sale i-au îngrijorat și pe conducătorii de la PSG, care s-au temut că Neymar ia în calcul să se retragă devreme din fotbal.

L'Equipe scrie că directorul sportiv Leonardo l-a sunat personal pe Neymar și a dorit să lămurească această situație, întrebându-l ce a vrut să spună în interviul recent.

Atacantul l-a liniștit pe Leonardo, transmițându-i că nu are de gând să își încheie prematur cariera, declarațiile sale făcând referire doar la echipa națională a Braziliei, nu și la PSG. Actualul contract al lui "Ney" cu formația franceză expiră în iunie 2025, când acesta va avea 33 de ani.

Neymar joacă din 2017 la PSG, când a devenit cel mai scump fotbalist din istorie, gruparea din Ligue 1 plătind suma de 222 de milioane de euro către FC Barcelona.

Thiago Silva, mesaj pentru Neymar

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Coleg de 10 ani cu Neymar la naționala Braziliei, Thiago Silva i-a transmis un mesaj de susținere prietenului său.

"Aici, la echipa națională, am trecut și eu prin momente similare, mai ales după Cupa Mondială din 2014. Am fost numit un plângăcios, un om slab, foarte slab din punct de vedere mental. Aceste lucruri te rănesc, mai ales când tu știi că nu ăsta e adevărul.

Sper ca Neymar să nu-și piardă bucuria, să continue să fie fericit, așa cum a fost mereu. E un copil special și atunci când e fericit, când facee ceea ce îi place, dă randament", a declarat Thiago Silva.

Într-o postare pe rețelele sociale, Thiago Silva i-a mai transmis un scurt mesaj lui Neymar: "Dacă ai nevoie de cineva puternic lângă tine, să știi că voi fi mereu acolo! Familia Silva te iubește".

Neymar: "Cupa Mondială din 2022 cred că e ultima pentru mine"

Atacantul brazilian de la PSG a vorbit cu presa și spune că cel mai probabil Cupa Mondială din Qatar care se va desfășura în iarna lui 2022 o să fie ultima.

"Cred că e ultima mea Cupă Mondială (n.r. Qatar 2022). O văd ca pe ultima pentru că nu cred că o să mai am tăria mentală să mai fac față.

O să fac tot ce-mi stă în putință să fac o treabă și să-mi îndeplinesc visul pe care îl avea de când eram mic copil (n.r. câștigarea Cupei Mondiale)", a spus Neymar, conform Goal.

Etichete: psg , neymar , leonardo , brazilia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă