Șefii Fiorentinei, ultimatum pentru Dusan Vlahovic. Mesajul pentru atacantul evaluat la 150 de milioane

1 săptămână in urmă 18

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Atacantul grupării italiene a atras interesul mai multor formații de top, iar în presă s-a scris că cei de la Fioretina vor nu mai puțin de 150 de milioane de lire sterline pentru transferul său.

Șefii Fiorentinei reacționează: Care este viitorul lui Dusan Vlahovic

Dusan Vlahovic are un nou sezon excepțional în tricoul Fiorentinei. Sârbul a refuzat în vară să-și prelungească contractul cu formația italiană, iar actuala înțelegere îi expiră în vara anului 2023.

Conducătorii grupării "viola" i-au dat un ultimatum atacantului și l-au avertizat cu privire la o decizie pe care trebuie să și-o asume public.

"Suntem deschiși propunerilor pe care le-am putea primi, dar momentan nu există nimic oficial. Vom vedea ce se întâmplă dacă vor exista. Ne așteptăm ca Dusan să ia o decizie în viitorul apropiat, avem nevoie un răspuns, să știm dacă vrea să rămână sau să plece.

L-am întrebat în urmă cu două zile ce vrea să facă și să anunțe public intenția sa", a spus CEO-ul Fiorentinei, Barone.

După ce în stagiunea trecută a marcat de 21 de ori în 37 de meciuri, anul acesta atacantul are 16 goluri în 21 de partide și este golgheterul la zi din Serie A.

Fiorentina vrea 150 de milioane de lire sterline pentru Dusan Vlahovic

După ce în presă s-a scris că Arsenal a trimis o ofertă de 50 de milioane de lire sterline pentru Dusan Vlahovic, Fiorentina s-a repliat și a răspuns ofertei venite din partea "tunarilor."

Italienii vor nu mai puțin de 150 de milioane de lire sterline pentru a-l lăsa pe atacantul sârb să plece în această iarnă, sumă care ar face ca transferul lui Vlahovic să fie al 3-lea cel mai scump din istoria fotbalului, anunță Daily Mail.

Totuși, prețul considerat de mulți exagerat a Fiorentinei are și o explicație prin prisma faptului că gruparea viola nu vrea să-și vândă cel mai bun jucător în plin sezon și preferă să ceară o sumă imposibilă la acest moment pentru mai toate cluburile lumii.

Etichete: transfer , fiorentina , pret , dusan vlahovic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă