Șefii de la Poli Iași au recunoscut: „Am vorbit cu Dan Petrescu, Reghecampf și Șumudică!”. Cum au ajuns la varianta Nicolo Napoli

1 lună in urmă 3

Adrian Ambrosie, vicepreședintele Consiliului Director de la Poli Iași, a confirmat interesul clubul din Copou pentru antrenorii Dan Petrescu, Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu câteva zile, conducerea lui Poli Iași l-a contactat pe Laurențiu Reghecampf, care le-a transmis însă moldovenilor că nu e dispus să preia echipa în condițiile actuale, în plin campionat.

De asemenea, Marius Șumudică a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport Live că a primit un mesaj de la Adrian Ambrosie cu privire la o posibilă înțelegere cu Poli Iași, însă l-a refuzat politicos.

Adrian Ambrosie a recunoscut că a vorbit cu Dan Petrescu, Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică

În cele din urmă, Poli Iași l-a numit în fruntea băncii tehnice pe Nicolo Napoli, antrenor care a debutat cu o înfrângere usturătoare pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 0-4. Moldovenii au luat această decizie ca urmare a refuzurilor de care s-au lovit în această perioadă din partea antrenorilor menționați.

„Nu am avut foarte multe opțiuni. Antrenorii buni, precum Dan Petrescu, Reghecampf sau Șumudică, ar fi fost greu de adus la Iași. Am vorbit cu cei trei, am vorbit și cu Bergodi. Am avut o listă de 20 de antrenori care să vină la Iași.

Am început cu cei de top, dar, din nefericire, am fost refuzați. Nu din pricina financiară. Șumudică ne-a spus că a refuzat și Dinamo, și Rapid și că are nevoie de liniște până la vară. Dan Petrescu spunea același lucru. Fie vorba între noi, e greu să aduci un antrenor de top la o echipă care se bate la retrogradare”, a spus Adrian Ambrosie, potrivit GSP.

The post Șefii de la Poli Iași au recunoscut: „Am vorbit cu Dan Petrescu, Reghecampf și Șumudică!”. Cum au ajuns la varianta Nicolo Napoli appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă