Șefii Barcelonei s-au săturat. Mesajul transmis lui Ousmane Dembele, care încă nu și-a prelungit contractul

2 săptămâni in urmă 12

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Situația contractuală a lui Dembele este în continuare una incertă și asta ar putea să-i afecteze viitorul la Barcelona.

Planul Barcelonei în ceea ce-l privește pe Dembele

Marca anunță că Barcelona și-a făcut planul în ceea ce-l privește pe Ousmane Dembele. Conform sursei citate, dacă acesta nu-și prelungește contractul, Xavi nu-l va mai folosi nici un minut, iar clubul o să caute o variantă de transfer cât mai rapidă, conducerea fiind sătulă de "șantajul" lui Dembele.

Totuși, șansele de o prelungire a înțelegerii sunt destul minime, având în vedere că în presă au apărut informații care vorbesc despre pretențiile lui Dembele.

Francezul ar vrea un salariu de minim 15 milioane de euro net pe sezon, sumă pe care conducerea blaugrana o consideră exagerată, date fiind și problemele financiare ale clubului.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Agentul nu i-a făcut nici el un serviciu clientului său, spunând că "dacă Barcelona are bani de Haaland, atunci trebuie să existe și pentru noul contract al lui Dembele".

Ousmane Dembele, o variantă pentru Bayern Munchen

Dembele s-a remarcat prima dată la Rennes, de unde a făcut pasul către Borussia Dortmund. Acolo, franezul și-a arătat calitățile la cel mai înalt nivel, iar asta i-a făcut pe cei de la Barcelona să plătească în schimbul său 140 de milioane de euro.

Conform presei din Germania, Dembele ar putea să revină în Bundesliga, însă nu la Dortmund, ci la Bayern Munchen. Sursa citată vorbește despre planul bavarezilor, care vor să aibă o variantă de rezervă pentru Kingley Coman. 

Coman ar putea să fie vândut în vara viitoare pentru a se evita un nou "episod David Alaba" și francezul să plece liber de contract, având în vedere că actuala înțelegere a sa expiră în vara lui 2023.

Xavi i-a transmis un nou mesaj lui Ousmane Dembele

Cum campionul mondial nu s-a decis nici până astăzi, iar perioada de transferuri a început luni în Spania, Xavi (41 de ani) i-a transmis un nou mesaj, în speranța că fotbalistul va semna în cele din urmă. 

La conferința de presă premergătoare meciului cu Linares din Cupa Regelui, fostul mijlocaș a declarat că așteaptă ca Dembele să facă un efort, referindu-se cel mai probabil la acceptarea salariului micșorat.

"Am spus-o deja. Am așteptări de la el să facă un efort. Aici e cel mai bun proiect sportiv pentru el. Să vedem ce va decide. Sper la un efort din partea lui", a transmis antrenorul, conform Marca.

Ousmane Dembele poate fi înlocuit la Barcelona de Anthony Martial

Barcelona nu a scăpat de problemele financiare, iar acum trebuie să "jongleze" cumva cu venirile și plecările de jucători pentru a se încadra și în fair-play-ul financiar.

Din această cauză, noul transfer anunțat, Ferran Torres, încă nu a putut fi legitimat. Astfel, pentru a mai scăpa de povara salariilor, catalanii pregătesc un shimb interesant: Ousmane Dembele ar urma să fie cedat la Manchester United, în locul lui Anthony Martial, care vrea să plece de pe Old Trafford.

El ar urma să fie luat cu împrumut de Barcelona, care nu are de unde să plătească acum o sumă de transfer.

Pentru ca această mutare să se realizeze, oficialii catalanilor au programat o ședință pentru luni dimineață, unde va participa și agentul lui Dembele.

Acestuia i se va comunica faptul că este neapărat necesară reducerea masei salariale, iar Dembele are unul dintre cele mai mari salarii. Însă este de așteptat ca francezul să nu accepte, iar clubul îi va propune acest schimb. La Manchester United, Dembele ar urma să încaseze aceeași sumă.

Etichete: barcelona , contract , transfer , ousmane dembele

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă