Șefa de la Ambulanța Argeș: Sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID – 3, 4, 7 pacienţi pe zi doar la testele antigenice de pe ambulanță, adulți și copii. Haideți să nu o luăm de la capăt!

2 luni in urmă 34

Medicul Luminiţa Paul, manager al Serviciului de Ambulanţă Argeş, face un apel pe Facebook, precizând că îşi doreşte revenirea la normalitate. „Sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19 – 3, 4, 7 pacienţi pe zi. A început izolarea pozitivilor şi carantinarea contacţilor”, anunţă medicul, cerând tuturor „să nu o luăm de la capăt”, relatează News.ro.

„Îmi doresc să nu mai purtăm mască, vreau să zâmbim şi să ne vedem faţa, copiii noştri să înveţe fizic, toţi pacienţii să fie trataţi la timp în spitale! Nu îmi permit să vă mai recomand vaccinarea împotriva COVID-19 ! Vreau doar să vă spun că sunt îngrijorată din cauza apariţiei de noi cazuri de COVID-19 ! Şi asta numai la Ambulanţă, la testele rapide antigenice”, a scris Luminiţa Paul, pe Facebook.

Aceasta precizează că zilnic sunt testaţi pozitiv 3 – 7 pacienţi.

„S-au testat pozitiv 7, 4, 3, 6 pacienţi pe zi, a început transportul acestora la spital şi s-au reluat transferurile între spitale. A început izolarea pozitivilor şi carantinarea contacţilor. Adulţi şi copii. Familii. Haideţi să facem tot ce ne stă în putinţă, fiecăruia, să nu o luăm de la capăt ! Nu vreau să-mi amintesc cum era Argeşul anul trecut, pe vremea aceasta ! Am încredere în voi şi sper că totul va fi bine”, a mai scris medicul.

Sursa foto: Pexels

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă