Șef nou la CFR Călători. Ovidiu Vizante îl înlocuiește pe Dan Costescu și are ca ținte digitalizarea companiei, facilități pentru transportul de biciclete și servicii pentru navetiști

1 lună in urmă 186

Dan Costescu va fi înlocuit din funcția de director general al companiei de stat CFR Călători de Ovidiu Vizante, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor. Ovidiu Vizante, fost director general al companiei private Rail Cargo, își va prelua mandatul din 20 aprilie.

Ovidiu Vizante este specializat în logistică și operațiuni feroviare. Absolvent al unui master în transport și logistică la Universitatea Politehnică București, Vizante a lucrat în domeniul feroviar atât în companii private, cât și în sistemul public, când activat ca manager de trafic la regionala Brașov a CFR S.A, potrivit comunicatului citat. El este specializat în managementul operațiunilor, al bugetelor și dezvoltarea de procese pentru creșterea vânzărilor.

Dan Costescu, managerul înlocuit, fusese numit la conducerea CFR Călători în ianuarie 2020. El este considerat un apropiat al lui Lucian Bode, fostul ministru PNL al Transporturilor și actual ministru de Interne. Costescu a fost ministru al Transporturilor timp de jumătate de an în guvernul Cioloș (2016), fiind remaniat din cauza întârzierii marilor proiecte de infrastructură.

Citește integral pe economedia.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă