Șef din Coaliția lui Cumpănașu, consilier personal al lui Orban, numit în CA la Poștă. Toată familia sa ocupă funcții publice

1 month ago 38

Guvernul a aprobat, săptămâna trecută, numirea lui Radu Nicolescu, 34 de ani, consilier personal al lui Ludovic Orban, în Consiliul de Administrație al Poștei Române. În 2019, el figura ca președinte al filialei sector 6 a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, condusă de Alexandru Cumpănașu.


Radu Nicolescu este liderul filialei sector 6 a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României condusă de Alexandru Cumpănașu și, din acest an, ocupă și funcția de consilier personal la Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban.


Radu Nicolescu. Foto: Facebook

Conform unei anchete publicate în noiembrie 2019 de G4Media, mama lui Radu Nicolescu, Daniela Nicolescu a fost și ea numită pe un post de secretar de stat la Ministerul Economiei. Acum, ea ocupă un loc eligibil pe lista PNL București pentru Camera Deputaților.


Daniela Nicolescu, mama lui Radu Nicolescu

Mai mult, soția acestuia, Adina Nicolescu, este în prezent consilier local la Consiliul Local Sector 6.  


Adina Nicolescu, soția lui Radu Nicolescu, este consilier local la Consiliul Local Sector 6

Numirea lui Nicolescu a fost propusă de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor condus de Lucian Bode. 


Conform unui material publicat de Radio Europa Liberă, Radu Nicolescu a sponsorizat campania PNL pentru alegerile prezidențiale, prin firma sa, Etis Design.


Joi seară, Radu Nicolescu a publicat pe contul său de Facebook și o postare în care îl laudă pe șeful său, „un om care dă totul și care printr-o minune este neobosit”.


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fradu.nicolescu86%2Fposts%2F3883697261640263&show_text=true&width=552&height=424&appId" width="552" height="424" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Poșta Română este în prezent condusă de Horia Grigorescu, uns în această funcție la vârsta de 31 de ani, membru în conducerea PNL Sector 4. 


Read Entire Article

Powered By Seo Tools