Șef de tren forțat să doarmă pe banca din gară. Revolta unui CFR-ist: "Domnilor șefi, pentru ce primiţi 20% spor de conducere?"

2 luni in urmă 51

Un angajat CFR sesizează public condiţiile în care şefii de tren sunt nevoiţi să se odihnească în staţia Deda, în judeţul Mureş.

Aceştia dorm o bancă, în gară, după ce dormitorul destinat angajaţilor şi amenajat în incinta gării a fost închis.

Marius Berchesan a postat pe Facebook mai multe fotografii din staţia Deda, descriind condiţiile în care angajaţii aflaţi la distanţă de casă sunt nevoiţi să îşi petreacă timpul de odihnă.

”Staţia Deda, dormitorul personalului de tren al staţiei Târgu Mureş, grup sanitar, tot ce avem nevoie, după cum se poate vedea şi din poze. Domnilor şefi de subunităţi, domnilor şefi de serviciu, domnule şef de regională vi se pare normal ce se întâmplă la staţia Deda unde eu trebuie să am odihnă la cap de secţie? Domnilor şefi ai CFR Călători, ştiţi că şi noi şefii de tren suntem oameni?? Domnilor şefi de staţie din Târgu Mureş, de ce de trei săptămâni de când s-a închis dormitorul din Deda nu aţi venit niciodată aici să vedeţi ce condiţii avem? Domnilor şefi de staţie din Tg. Mureş primiţi 20% spor de conducere, ştiţi pentru ce îi primiţi?”, a scris angajatul CFR pe reţeaua de socializare.

În acelaşi mesaj, el se adresează şi şefilor de la Bucureşti: ”Domnilor din central, ştiţi că noi şefii de tren suntem o parte din angajaţii care aducem bani la CFR Călători, în comparaţie cu alte funcţii care toată ziua freacă duda?”.

Bărbatul cere public celor cu putere de decizie să ia ”măsuri urgente” pentru rezolvarea situaţiei din staţia Deda.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă