Șef de ocol silvic din Suceava, bătut în sediul instituției de un localnic. Agresorul este cercetat de polițiști

1 lună in urmă 6


Şeful Ocolului Silvic Breaza, judeţul Suceava, a fost bătut, luni, chiar în sediul instituției de un bărbat din localitate. Individul a distrus mai multe obiecte de mobilier şi a spart parbrizul unei maşini de serviciu, a transmis Romsilva, marți, prin intermediul unui comunicat de presă. Agresorul este cercetat acum de polițiști.


Bărbatul a intrat, luni, în sediul Ocolului Silvic Breaza și a început să distrugă mai multe obiecte de mobilier din instituție, iar în momentul în care a intrat șeful Ocolului, individul s-a năpustit asupra lui și a început să-l lovească.


Agresorul a fost imobilizat de angajații instituției și a fost scos afară din unitate. Individul ar fi distrus și mașina de serviciu a victimei care se afla în curtea instituției.


„Colegii noștri de la Ocolul Silvic Breaza au sesizat imediat Poliția și au depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, care efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și distrugere. ”, au transmis reprezentanții Romsilva.


Romsilva a mai precizat că în ultimii ani nu mai puțin de 180 de angajați ai instituției au fost victimele agresiunilor, cele mai multe în cursul acţiunilor de pază a pădurilor.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă