Ședință tensionată la Primăria Iași pe tema finanțării lui Poli Iași! Primarul Mihai Chirica cere finanțarea echipei și îl vrea plecat pe președintele Paraschiv

1 săptămână in urmă 25

La această oră este în plină desfășurare ședința extraordinară a Consiliului Local Iași în care este dezbătut un proiect de finanțare a clubului de fotbal Politehnica Iași cu suma de 390.000 de lei.

În debutul ședinței, primarul Mihai Chirica a declarat că echipa are nevoie de susținere în acest moment, înaintea ultimelor două meciuri din sezonul regulat.

Primarul Chirica îl vrea plecat pe Ciprian Paraschiv!

„Noi nu discutăm despre oameni cu nume și prenume, despre atitudinile pe care le au unii față de alții, ci discutăm despre oportunitatea de a salva un club de la retrogradare. Din păcate. Am văzut și puncte de vedere ale unor grupări de suporteri, și ale lui Ciprian Paraschiv, și ale conducerii clubului, am ascultat și diverse reacții în presă. În cele din urmă, până la statutul clubului trebuie să-i dăm o șansă, să ieșim din situația în care ne aflăm.

Mâine este meci și încercăm să mobilizăm echipa. Suma nu reprezintă decât maxim 10 la sută din ce avansau ei ca propunere de finanțare, nu va însemna decât o mică gură de oxigen. Știu despre tensiunile din spațiul public, sunt tabere care s-au creionat deja între cei care se ocupă de managementul clubului, dar 390.000 de lei nu reprezintă decât o mică parte din ceea ce au nevoie. Haideți să dăm o gură de oxigen clubului astăzi și ulterior să luăm deciziile cuvenite poate mai la rece noi decât ei”, a declarat primarul Mihai Chirica.

După intervenția consilierului local Răzvan Timofciuc, care a cerut dizolvarea Comitetului Director și l-a criticat dur pe Leonid Antohi, edilul a reacționat: ”Păi cine a dus clubul pe ultimul loc cu 19 puncte? El, care vă stârnește și tot el care a îngropat clubul! Trebuie dat afară Paraschiv, pentru că el a făcut clubul cum arată!”.

Consilierii USR Plus au anunțat că nu vor vota proiectul, iar cei ai PSD se vor abține de la vot.

The post Ședință tensionată la Primăria Iași pe tema finanțării lui Poli Iași! Primarul Mihai Chirica cere finanțarea echipei și îl vrea plecat pe președintele Paraschiv appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă