Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat

3 săptămâni in urmă 21

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021, 15:18 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 15:18

Adrian Mutu (42 de ani) a devenit noul mare favorit pentru preluarea primei reprezentative, după ce Neluțu Varga a anunțat că nu-l lasă pe Dan Petrescu să plece de la CFR Cluj.

Imediat după ce intențiile finanțatorului din Gruia au devenit publice, oficialii Federației s-au văzut nevoiți să se orienteze. Aceștua ar fi convocat o ședință de urgență la FRF, scopul fiind desemnarea noului selecționer anunță portalul as.ro.

 „Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”

ROMÂNIA

Stop joc! Neluțu Varga a anunțat decizia finală în privința lui Dan Petrescu: „Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”

Adrian Mutu, noul selecționer? Avantajele și dezavantajele „Briliantului”

Mutu estea acum mare favorit pentru a prelua banca echipei naționale. Soluție la îndemână pentru federali, „Briliantul” se pregătește pentru cea mai importantă experiență a carierei.

Avantajele lui Adrian Mutu:

  • E liber de contract și nu ar avea pretenții financiare exagerate.
  • Este tânăr, s-ar plia pe linia urmată de FRF în ultimii ani. A antrenat naționala U21 pe care a calificat-o la Euro 2021, unde a terminat grupa neînvinsă, însă nu s-a calificat în fazele eliminatorii.
  • Cunoaște bine jucătorii din noul val.
  • Are o relație bună cu președintele Burleanu, fostul internațional fiind adus la FRF, în 2017, pentru un plus de imagine, înaintea alegerilor din 2018.

Dezavantaje lui Adrian Mutu:

  • Nu are experiență, antrenând, înainte de lotul U21, doar la Voluntari, unde a evitat in extremis retrogradarea, și la echipa a doua a celor de la Al-Wahda, din Emirate.
  • Nu a avut succes nici în ultimul mandat, la FCU Craiova, de unde a plecat după numai 12 etape (3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri).

Adrian Mutu: „Putem face o națională foarte bună”

Invitat pe 8 decembrie la GSP LIVE, Adrian Mutu a vorbit despre planurile pe care le are în cazul în care va fi instalat la națională. Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă e de părere că se poate face o națională foarte bună cu jucătorii actuali, Adrian Mutu a răspuns categoric.

„Da. Eu cred acest lucru. Antrenorul care va accepta acesta post trebuie să creadă în echipa asta. Dacă nu, ce rost are să mai vină, nu? Eu așa o văd. Generațiile U21 de la turneul final din 2019 și turneul din 2021 au demonstrat ceva. Cresc și acești jucători și sperăm ca naționala să fie la un nivel mai bun”.

Nelu Varga blochează venirea lui Dan Petrescu la echipa națională

Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, pare să fi anunțat decizia finală în ceea ce-l privește pe Dan Petrescu și oferta de la echipa națională. Tehnicianul a ezitat să ofere ieri un răspuns, mizând pe o discuție pe care urma s-o poarte azi cu finanțatorul clujenilor.

Lumea fotbalului românesc a așteptat cu sufletul la gură un anunț dinspre CFR Cluj. Dorit de Federație și suporteri la națională, Dan Petrescu nu e lăsat de club să plece din Gruia, astfel că varianta instalării lui Adrian Mutu la cârma primei reprezentative prinde contur.

VIDEO Răzvan Burleanu explică de ce Federația nu plătește clauza lui Petrescu: „FRF e organizație non-profit și nu depindem de un acționar”

Citește și alte știri despre naționala României:

Stop joc! Neluțu Varga a anunțat decizia finală în privința lui Dan Petrescu: „Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”

Două meciuri amicale pentru „tricolori” în martie » Israel, una dintre adversare

Playtech: Lidia Buble ȘOCHEAZĂ cu acest interviu extrem de indecent: „Cum să nu mă ating...” Tatăl ei sigur se va RUȘINA!!!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă