Ședință de urgență pe suplimentarea numărului de paturi la ATI. Florin Cîțu s-a întâlnit cu Vlad Voiculescu, Dan Barna și Raed Arafat

3 săptămâni in urmă 2

Ședință de urgență în plină desfășurare la sediul Ministerului de Interne pe tema patrurilor de la ATI. Sunt acolo premierul Florin Cîțu, care anunța ieri că numărul paturilor va crește în următoarea perioadă la 1.600, vicepremierul Dan Barna, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și șeful DSU, Raed Arafat.

Andreea Bratu, jurnalist Digi24: De aproximativ o oră durează această ședință de la sediul MAI. Are loc în contextul în care au fost anumite contraziceri în ultima perioadă între premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății legate de numărul paturilor de la ATI, pe de o parte.

Premierul Florin Cîțu a susținut că numărul locurilor de la ATI a scăzut în ultima perioadă, în prezent fiind 1.408 paturi destinate pacienților infectați cu Sars-CoV-2.

Pe de altă parte, Vlad Voiculescu a susținut faptul că numărul patrurilor se modifică de la o zi la alta, însă acestea sunt mai puține, dar „nu au dispărut nicăieri”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă