Sedinta de urgenta la Ministerul Sanatatii dupa apelul premierului Florin Citu de a creste numarul de paturi la terapie intensiva

1 lună in urmă 4

O sedinta de urgenta a fost organizata la Ministerul Sanatatii luni, la doar o zi dupa ce premierul Florin Citu a cerut autoritatilor sa vina cu masuri suplimentare pentru a creste numarul de paturi de la Terapie Intensiva.

La sedinta de luni au luat parte reprezentanti ai spitalelor COVID si ai spitalelor suport COVID. Pe langa acestia, din partea Ministerului Sanatatii la intalnire a fost prezent chiar ministrul Vlad Voiculescu, alaturi de reprezentanti ai Departamentului pentru Situatii de Urgenta si ai Directiei de Sanatate Publica Bucuresti.

Solicitarea premierului Florin Citu

O alta sedinta cu reprezentanti ai spitalelor judetene si ai Institutului National de Sanatate Publica urmeaza sa aiba loc luni, cel mai probabil incepand cu ora 11,00, au precizat sursele citate.

Premierul Florin Citu a solicitat, duminica, la sedinta Centrului National de Conducere si Coordonare a Interventiei, identificarea unor spitale noi care sa se alature celor existente in lupta anti-COVID, cresterea la 1.600 a numarului real de paturi la ATI, asigurarea stocurilor necesare de medicamente si continuarea vaccinarii "in forta".


Citeste si:

Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi?"Scriitoarea Aurora Cornu, prima sotie a lui Marin Preda, a incetat din viata. A fost cea care l-a convins sa publice "Morometii"Claudiu Manda, un vitezoman incurabil. Europarlamentarul PSD, lasat fara permis de trei ori intr-un singur an din cauza vitezeiDrama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV"Au incercat sa ma faca, dar au fost faultati". Cum au incercat hotii sa-l scoata din combinatie la furtul masinii lui Gigi Becali pe Sandu Geamanu, unul dintre cei mai temuti interlopi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă