Ședința de la Curtea Constituțională a fost suspendată, pentru a doua zi consecutiv, pe fondul suspiciunii de infectare cu coronavirus. Toate dosarele au fost amânate pentru o dată ulterioară / Update: Rezultatul testului Covid-19 este negativ

2 months ago 3

UPDATE 15:30: Rezultatul testului Covid-19 al angajatei de la biroul unui judecător CCR, transmis miercuri după-amiază, este negativ, au precizat surse din cadrul Curții pentru G4Media.ro.

Știrea inițială:

Ședința Curții Constituționale de miercuri a fost suspendată și toate dosarele amânate pentru o dată ulterioară, neprecizată, pe fondul suspiciunii de infectare cu coronavirus a unei angajate, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul CCR.

Oficial, Curtea a transmis un comunicat prin care doar anunța amânarea cauzelor de pe ordinea de zi:

Cu privire la cauzele înscrise în lista de ședință de astăzi, 16 septembrie 2020, Curtea Constituțională a dispus amânarea acestora la o dată care urmează a fi comunicată ulterior.

Este pentru a doua zi consecutiv când ședința Curții este suspendată, după ce și marți s-a întâmplat același lucru.

Potrivit surselor G4Media.ro, copilul unei angajate de la biroul unuia dintre judecători a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19. Totuși, femeia a continuat să vină la serviciu chiar și după aflarea rezultatului.

Când a aflat despre această situație, judecătorul la biroul căruia lucrează respectiva angajată a rămas acasă, iar femeia a fost trimisă să își facă testul anticoronavirus.

Rezultatul la testul Covid-19 al angajatei era așteptat astăzi, dar nu ajunsese până la ora publicării acestui articol.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Read Entire Article
Powered By Seo Tools