Ședință de guvern pentru implementarea noilor restricții. Ce propuneri au fost respinse

2 luni in urmă 2

Ședință de guvernȘedință de guvern

Guvernul va adopta azi noile restricții ce au fost stabilite ca urmare  a creșterii numărului de infectări. Premierul Florin Cîțu a afirmat că cea mai importantă măsură va fi cea privind modificarea orei de la care intră în vigoare restricțiile de circulație.

MIERCURI, 10 MARTIE 2021, 12:40

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Pe de altă parte, șeful Guvernului a precizat că au fost respinse o serie de propuneri privind restricții mai dure, cum ar fi reducerea orarului centrelor comerciale și chiar închiderea acestora pe perioada weekendului. 

“Magazinele rămân deschise până la ora 21. Au fost propuneri cu mai multe restricţii, nu le-am acceptat, închidere malluri în weekend, şamd, nu mergem în direcţia asta. Ştiu că există mai multe persoane care încearcă să restricţioneze, eu cred că România se descurcă foarte bine, o să avem o lună cu mai multe doze de vaccin, cu 2,6 milioane, deci campania merge foarte bine”, a afirmat Cîţu.

Premierul a confirmat că pe masa ședinței de guvern va ajunge și o propunere care vizează reducerea capacității de cazare a unor unități de profil. “Este în discuţie, vom vedea pentru câteva pensiuni în staţiunile montane”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă