Secundul lui Marius Croitoru, declarația serii după victoria cu Poli Iași: „Mingea suna ca o ladă când o loveai”

1 lună in urmă 1

Mihai Ciobanu, antrenorul secund al lui Marius Croitoru la FC Botoșani, a oferit concluziile după victoria cu Poli Iași și a descris condițiile în care au fost nevoiți să joace elevii săi.

Poli Iași și FC Botoșani s-au întâlnit în etapa cu numărul 17 din Liga 1, iar echipa lui Marius Croitoru a câștigat la limită, scor 1-0, cu un gol marcat în minutul 89, de către Fili.

Antrenorul lui FC Botoșani a fost suspendat, iar Mihai Ciobanu a stat în locul său pe banca tehnică și le-a dat indicații jucătorilor, care au evoluat pe o temperatură de -10 grade Celsius.

Mihai Ciobanu, după Poli Iași – FC Botoșani 0-1

„Vreau să felicit pe toţi jucătorii care au fost prezenţi azi la joc pentru că condiţiile n-au fost tocmai prielnice pentru fotbal. Cu -10 grade, cu un gazon foarte crescut în ianuare, cu o minge care suna a ladă când o loveai. Foarte greu de jucat în conditiile astea şi slavă domnului că n-am avut niciun jucător accidentat nici noi, nici cei de la Iași. Sigur, ne bucură cele trei puncte și ne obligă ca pe viitor, în următoarele etape, să fim pregătiți și atenți la viața personală, să fim cât mai mulți prezenți la fiecare etapă”, a spus Mihai Ciobanu, la flash-interviurile de după meci.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani a urcat pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte, după cele 17 meciuri jucate. De cealaltă parte, Poli Iași rămâne codașa campionatului, cu 15 puncte.

Pentru FC Botoșani urmează meciul de pe teren propriu cu Dinamo, programat duminică, 24 ianuarie, de la ora 20:00.

„Dinamo e o echipă care îşi joacă în fiecare oră existenţa, dar nu-i împiedică pe dinamovişti atunci când se prezintă la joc să fie o echipă redutabilă. Ne aşteaptă un meci foarte important pentru noi, jucăm pe teren propriu cu una din numele mari ale fotbalului românesc şi trebuie să avem o evoluţie foarte bună pentru a câştiga”, a mai spus Mihai Ciobanu.

The post Secundul lui Marius Croitoru, declarația serii după victoria cu Poli Iași: „Mingea suna ca o ladă când o loveai” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă