Secția consulară a Ambasadei României la Chișinău își suspendă activitatea cu publicul până pe 4 decembrie, în urma unor cazuri confirmate de infectare cu SARS-CoV-2

3 luni in urmă 16

La nivelul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău există cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, activitatea de lucru cu publicul fiind restricționată în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2020, anunță un comunicat de presă oficial.

Serviciile consulare urmează să fie reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Comunicatul integral al Ambasadei României în Republica Moldova:

„Având în vedere faptul că, la nivelul Secției consulare a Ambasadei României la Chișinău, există cazuri confirmate de infectare cu noul Coronavirus, activitatea de lucru cu publicul va fi restricționată în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2020.

Vă asigurăm pe această cale că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității Secției consulare este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului.

Ambasada României la Chișinău va comunica, prin intermediul site-ului misiunii și a paginii de Facebook, cu privire la reluarea activității de lucru cu publicul.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

sursa foto: Pixabay

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă