Secretul lui Radu Dumitrescu de la MasterChef s-a aflat acum. Fanii sunt uluiți de transformare

1 săptămână in urmă 11

S-a aflat secretul lui Radu Dumitrescu. Noul chef din bucătărie Masterchef și-a făcut apariția bine în vizorul fanilor show-ului. Bărbatul a mai cochetat în trecut cu televiziunea, dar nimeni nu l-a recunoscut acum. S-a transformat total!

Radu Dumitrescu de la Masterchef, transformare totală

Masterchef vine cu un nou sezon în fața fanilor care abia așteptau aventura de la Pro TV. Radu Dumitrescu revine și el în emisiune. Poate puțini știu, dar el a mai cochetat cu televiziunea. Cu toate astea, cu siguranță acest proiect i-a adus notorietatea. Un secret pe care puțini îl știau este despre silueta sa.

Bărbatul a reușit să slăbească 128 de kilograme pe care le-a adunat pe fond de stres. Întrebat cum este experiența de la emisiunea culinară iubită de români, el a spus că ‘foarte tare’, menționând că totul a venit la momentul potrivit.

Acesta nu a reușit de-a lungul timpului să vadă toate seriile pentru că muncea până târziu la restaurant și nu a apucat să vadă mare lucru, dar a urmărit cu mare drag sezoanele de la noi și din afară încă din clipa în care au început filmările. Un plus a fost faptul că se știa cu chef Hadad, iar cu chef Foa doar de pe social media. Deși încă la începutul prieteniei, jurații se înțeleg de minune și nu există bisericuțe între ei.

„Cu Hadad mă ştiam, cu Foa doar de pe Social Media. Ne înţelegem de minune toţi trei şi nu există bisericuţe între noi, ştii ce zic? Mi-am propus de la început să nu fac asta şi am reuşit cu brio până la final.

Evident că mi-au plăcut mai mult unele preparate, decât altele – asta era şi ideea jurizării, dar ataşat emoţional, nu. Recunosc, muncesc cam toate serile la restaurant şi nu am apucat să văd mare lucru. De când am început filmările, am stat mai multe nopţi urmărind sezoane de la noi şi de afară, pentru că voiam să văd cum se face să fii cel mai bun”, a detaliat acesta.

„Nu, nu voi mai ajunge din nou acolo”

Vedeta a mărturisit că a trecut printr-un moment dificil într-o perioadă în care și-a neglijat alimentația și programul de sport pe care acum îl respectă cu sfințenie. El a acumulat multe kilograme în plus de care a reușit să scape.

„Sport, dietă, perseverenţă şi voinţă. Sună a truism motivaţional, dar nu este. M-am îngrăşat din cauza factorilor de stres, a unui job solicitant, neglijării mişcării în detrimentul succesului profesional.

Nu, nu voi mai ajunge din nou la greutatea aceea vreodată. Fac sport ori de câte ori am timp, iar dacă nu am timp, îmi fac”, a mai declarat bucătarul, pentru click.ro.

The post Secretul lui Radu Dumitrescu de la MasterChef s-a aflat acum. Fanii sunt uluiți de transformare appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă