Secretul lui Ilie Poenaru! Cum a dus-o pe Academica Clinceni pe loc de play-off + A apelat la ajutorul soțiilor și copiilor jucătorilor săi

1 lună in urmă 2

Ilie Poenaru este la un pas să califice Academica Clinceni în play-off-ul Ligii 1, după ce cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat se află pe locul 5 în clasament.

Astfel, antrenorul grupării din Clinceni a dezvăluit cum reușește să îi motieze pe jucătorii săi ca să dea totul pe teren și susține că apelează la ajutorul soțiilor și copiilor fotbaliștilor săi.

Ilie Poenaru, despre cum a dus-o pe Academica Clinceni pe loc de play-off

„Le iau din antrenamente tot felul de momente, din meciuri tot felul de colaje în care ei au reuşite. Momente bune. Uite, ca să-ţi dau ceva, pentru tine, pentru cei care  …

La meciul cu FC Argeş (n.r. scor 1-1, la Piteşti), le-am pus pe tablă. Le-am pus pe tablă sistemul dee joc, fiecare pe posturile lor, dar nu i-am pus pe ei, ci le-am pus soţiile, copiii … Numele soţiilor, ale copiilor, prietenilor şi aşa mai departe le-am pus pe tablă. Şi le-am spus că nu jucaţi pentru nimeni, nu jucaţi pentru bani, nu jucaţi pentru nimic. Jucaţi pentru ei!

Pentru că ei sunt acasă, ei aşteaptă. Când aţi plecat de acasă, ei v-au rugat să câştigaţi acest meci şi o faceţi doar pentru ei. Dacă vă iubiţi soţiile, copiii, părinţii şi aşa mai departe, trebuie să le demonstraţi asta pentru că ei stau în faţa televizoarelor şi aşteaptă cu sufletul la gură să vă întoarceţi cu victorie. Cred că mai mult de atât nu există motivaţie. Ideea e originală, mi-a venit mie, a explicat Ilie Poenaru la Digi Sport Matinal.

Academica Clinceni, la o etapă de play-off

După victoria cu Poli Iași, scor 2-1, Academica Clinceni se află pe locul 5 în clasamentul din Liga 1, cu 41 de puncte și are șanse mari să rămână pe loc de play-off la finalul sezonului regulat. Gruparea lui Ilie Poenaru se află pe lista celor cinci formații din Liga 1 care se luptă pentru cele două locuri rămase libere din zona de sus a clasamentului.

The post Secretul lui Ilie Poenaru! Cum a dus-o pe Academica Clinceni pe loc de play-off + A apelat la ajutorul soțiilor și copiilor jucătorilor săi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă