Secretul găluștelor pentru supă. Ingredientele nu au legătură, detaliul pe care trebuie să-l aplici

2 săptămâni in urmă 24

Atunci când pregătești cele mai gustoase găluște, trebuie să fii atent la detaliile rețetei. În anotimpul rece, o mâncare caldă face minuni pentru suflet, spun bătrânii. Supa de găluște este unul dintre preparatele preferate ale românilor. Iată un truc genial care te ajută să pregătești cele mai pufoase găluște.

Trucul genial pentru a prepara cele mai bune găluște pentru supă

Atunci când ai rămas fără idei și nu știi ce mâncare să mai prepari, iată o alegere înțeleaptă a gospodinelor. Supa de găluște este gustoasă, slabă în calorii și ușor de gătit. Cu toate acestea, există anumite greșeli pe care românii le fac, din cauza cărora găluștele nu ies pufoase.

La ce trebuie să fii atent atunci când prepari acest fel principal. Ai nevoie de următoarele trei ingrediente esențiale, pe care le găsim în orice cămară.

  • trei ouă medii;
  • 300 de grame de griș
  • sare.

Cum se prepară găluștele pentru supă

Ei bine, găluștele super pufoase pentru supă sunt gata în doar câteva minute. Pentru început se separă ouăle și se bat albușurile spumă tare. Apoi, se toarnă gălbenușurile peste spumă, unul câte unul, alături de un praf de sare. Se amestecă încet, de jos în sus.

În continuare, vom adăuga grișul în ploaie și vom amesteca ușor, cu grijă. Este important să fim atenți să nu se formeze cocoloașe în compoziție. Apoi, când amestecul devine suficient de gros, vom uda o linguriță în supă, cu care vom lua din compoziție. Se repetă procedeul de fiecare dată, până când se formează toate găluștele, una câte una.

Mai departe, vom lăsa găluștele să dea în clocot, la foc mare, preț de câteva secunde. Apoi, vom turna o cană cu apă rece, de preferat îmbuteliată, peste toate găluștele. În final, se adaugă pătrunjelul și se oprește focul.

Secretul pentru ca găluștele să fie cât mai pufoase este să nu lași să treacă prea mult timp între formarea găluștelor și adăugarea lor în supă. De asemenea, amestecul ingredientelor din care sunt făcute găluștele pentru supă nu trebuie lăsat prea mult timp, înainte să formezi buletele.

Detaliul cel mai important este să adaugi mai mult griș, în cazul în care găluștele se destramă, odată ce au fost puse în supă. Pune încă o lingură de griș în aluat și amestecă de zor, înainte de a forma noile bulete pe care urmează să le pui în supă. În cazul în care trucurile anterioare nu ți-au fost de folos, poți încerca o altă rețetă de supă cu găluște.

The post Secretul găluștelor pentru supă. Ingredientele nu au legătură, detaliul pe care trebuie să-l aplici appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă