Secretul frumuseții Andreei Marin. Face doar 2 lucruri pentru a rămâne tânără

4 săptămâni in urmă 21

Andreea Marin a dezvăluit ce obieciuri are când vine vorba despre menținerea frumuseții. Aceasta este des întrebată de fane ce face pentru a arăta atât de bine la cei 46 de ani. Cum se întreține celebra Zână a Surprizelor?

Andreea Marin, despre frumusețe: ce secrete are vedeta?

Andreea Marin este una din cele mai apreciate și iubite persoane din showbiz-ul românesc. Aceasta este deja de zeci de ani în vizorul românilor care au putut observa cât de frumos au trecut anii peste aceasta.

Vedeta a susținut în mai multe interviuri că este mândră de fiecare rid care se adaugă an de an pe fața sa și că nu face nimic în mod special pentru a se întreține. Desigur că a recunoscut că ține cu stricțete la anumite reguli proprii.

Prezentatoarea de televiziune nu-și aplică niciodată un machiaj prea puternic și mereu abordează un make-up fin și care doar să puncteze trăsăturile sale.

Secretul de frumusete: “Nu am secrete, pot doar sa spun ca e bine sa iti mentii fata curate. Sa nu iti incarci fata, porii cu machiaj, tenul arata mai bine cu mai putin machiaj!

Întrebată ce nu ar ierta la un bărbat în materie de îngrijire, Zâna a declarat că a avut experiențe negative, dar subliniază că indiferent de sex oamenii trebuie să fie curați și să țină la acest lucru. De asemenea, vedeta a mărturisit că nu trebuie ca majoritatea să se gândească la produse scumpe de îngrijire, ci la ceva ce îi face să fie îngrijiți.

„Nu sunt adepta interventiilor estetice!”

Ce nu ai ierta la un barbat: “Nu am avut parte de experiente negative! A fi curat, a avea grija sa mirosi bine tine de om. Nu trebuie sa ai un parfum scump pentru a fi ingrijit.

Andreea Marin a afirmat într-un interviu pentru ‘Teo  Show’ că anii au schimbat-o fizic și că de-a lungul timpului a încercat câteva culori de păr naturale care să îi aducă o prospeține imaginii. Când face acest lucru vedeta se simte mai tânără.

Ce ai schimba la fizicul tau: “Au schimbat anii, eu nu. Nu sunt adepta interventiilor estetice! Un machiaj te poate ajuta sa ascunzi cearcanele, de exemplu. Am schimbat culoarea parului, imi adduce o prospetime. Ma simt mai tanara cand fac astfel de schimbari!

Compliment frumos: De la copilul meu am primit cele mai frumoase complimente! Copiii nu stiu sa minta, daca ea imi zice ca sunt frumoasa inseamna ca asa e.

The post Secretul frumuseții Andreei Marin. Face doar 2 lucruri pentru a rămâne tânără appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă