Secretele echipei CSM Târgoviște, noua campioană a României: "Este cea mai mare performanță a orașului"

2 săptămâni in urmă 13

  • Liga 1: FC Botoșani - Universitatea Craiova, miercuri, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Volei Alba Blaj reușise să câștige cinci din ultimele șase titluri naționale, dar CSM Târgoviște a reușit surpriza acestui sezon și a devenit campioană. Titlul a ajuns la Târgoviște chiar după o victorie cu Alba Blaj, scor 3-0, în al doilea turneu al Grupei 1-4 a Diviziei A1.

CSM Târgoviște a devenit în premieră campioană națională

Directorul CSM Târgoviște, Cristian Savu, a vorbit despre acest succes: "Este o reușită extraordinară. Noi tot încercăm, după șapte ani am reușit titlul. Este cea mai mare performanță din ultimii ani pentru orașul Târgoviște. Obiectivul trasat de la început a fost câștigarea titlului și câștigarea Cupei României.

Galerie Foto

Nu ne-am așteptat să învingem Blajul în patru partide și să avem o distanță de șapte puncte față de principala contracandidată, Alba Blaj, care în fiecare an își propune câștigarea titlului. Din fericire, noi am fost mai buni și am reușit să-i învingem. Secretul nostru a fost echipa, grupul care s-a format aici. Echipa s-a comportat ca o familie, jucătoarele au fost foarte profesioniste. Nu în ultimul rând un mare merit îl are stafful și implicit antrenorul Giovanni Caprara.

Ne dorim să menținem această performanță, să reușim să ne menținem în fruntea campionatului și în viitor. Asta depinde și de alți factori, cum ar fi bugetul. Ne dorim și o participare cât mai bună în cupele europene, vrem să creștem de la an la an", a spus Cristian Savu, pentru Digi Sport.

CSM Târgoviște a terminat sezonul cu 80 de puncte, la șapte lungimi de Alba Blaj. Dinamo a completat podiumul, cu 51 de puncte.

Etichete: volei feminin , csm targoviste , alba blaj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă