Secretar de stat din Ministerul Transporturilor, fără mască la o conferinţă de presă lângă Sorin Grindeanu. Reacția ministrului

1 săptămână in urmă 15


Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a participat marţi, 11 ianuarie, la o conferinţă de presă în judeţul Călăraşi. Vicepremierul l-a avut alături, printre alţii, pe secretarul de stat Sorinel Vrăjitoru, care nu a purtat masca sanitară de protecţie, ignorând legislaţia în vigoare, potrivit imaginilor difuzate de Partidul Social Democrat pe Facebook. Întrebat de ce Vrăjitoru nu a respectat legea, Grindeanu a răspuns, făcând cu ochiul, că subalternul său ar trebui amendat, a relatat news.ro


Proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Sorinel Marian Vrăjitoru a participat la o conferină de presă în judeţul Călăraşi. De la începutul conferinţei, fostul parlamentar PSD a apărut în faţa jurnaliştilor, alături de ministrul Sorin Grindeanu, fără a purta masca sanitară de protecţie anti-COVID.  


Întrebat la finalul conferinţei de presă de ce nu poartă masca anti-COVID, aşa cum prevede legea, având în vedere că evenimentul s-a desfăşurat într-un spaţiu închis și toţi ceilalţi participanţi s-au conformat, Sorinel Vrăjitoru nu a răspuns. 


În schimb, Sorin Grindeanu a reacţionat la întrebare. „Eu zic să fie amendat”, a spus ministrul Transporturilor, făcând cu ochiul. 


Sorinel Vrăjitoru a fost numit pe 4 ianuarie secretar de stat în aparatul propriu al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu, prin decizia premierului Nicolae Ciucă. Sorinel Vrăjitoru a fost deputat din partea PSD între 2017 şi 2020.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă