Sebi, copilul de 7 ani dispărut din ianuarie la Arad, a fost găsit mort, într-o tufă, în zona localității Vânători

1 lună in urmă 8

Corbei Sebastian Ionel, în vârstă de 7 ani, nu putea fi găsit nicăieri din luna ianuarie. Sute de persoane l-au căutat, fără niciun rezultat. Poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune, nimic nu a dat vreun rezultat. Din păcate, trupul fără viaţă al micuţului a fost descoperit azi de un cioban.

Sebi, copilul dispărut la Arad, a fost găsit mort

Poliţiştii informează că astăzi, 3 aprilie 2021, în jurul orei 13, postul de politie Mișca din jud. Arad, a fost sesizat de către un cioban aflat în zona localității Vânători, despre faptul că în extravilanul localității, la o distanță de aproximativ 9 km, în linie dreaptă, într-un lăstăriș din apropierea unei păduri, a fost găsit cadavrul (în stare de descompunere), al unui copil.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, s-a constatat faptul că, pe câmp, într-un loc greu accesibil, se află cadavrul unui copil aflat în stare de descompunere, cu îmbrăcămintea si încălțămintea identică cu ale minorului Corbei Sebastian Ionel, dispărut de pe raza localității Vânători, în ziua de 09.01.2021.

Trupul micuţului a fost dus la INML, pentru autopsie, pentru a se determina excat cand a murit, din ce cauze şi daca are sau nu urme de violenta pe corp.

- Acest articol este în curs de actualizare cu noi informaţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

corbei sebastian ionel sebi arad copil disparut
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă