Sebastian Stan a postat pe internet o imagine din copilărie. În 1986 avea doar patru ani

1 lună in urmă 65


Sebastian Stan e actorul român devenit celebrul la Hollywood. În vârstă de 39 de ani, acesta a jucat într-o mulțime de pelicule, chiar și în celebrele filme Avengers. Iată că acum, aceasta atrage atenția cu o imagine publicată chiar pe internet.


Recent, Sebastian Stan a postat pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 8,2 milioane de urmăritori, o imagine cu el din copilărie. Era anul 1986 și pe atunci avea doar patru ani.


„În 1986, conduceam o mică afacere în România. Prin telefonul cu fir. De Crăciun, eu tot lucram… ”, alături de hashtag-urile #entrepreneur #epocadeaur #romania. Imaginea a fost apreciată de aproape 1,5 milioane de fani.A plecat din România când avea opt ani


Sebastian împreună cu mama sa, Georgeta Orlovschi, s-au stabilit pentru o vreme în Viena, unde Georgeta a fost angajată ca pianistă. La 14 ani, Stan s-a mutat în New York, Statele Unite, unde trăiește și astăzi.


„Câțiva ani, până la vreo 16-17 ani, am simțit multă rușine, multă frică să spun că sunt român”, a recunoscut Stan. „Acum sunt un român mândru”, a adăugat el.Sebastian Stan a jucat alături de actori ca: Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în „Black Swan”, Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, în trilogia „Căpitanul America”, dar și cu Matt Damon în „Marțianul”, film cu șapte nominalizări la Oscar, sau cu Nicole Kidman în „Capcana”.


Nu a lipsit nici din seriale, precum „Gossip Girl”, „Once Upon a Time”, dar și „Political Animals”. Actorul a fost nominalizat pentru „cel mai bun actor în rol secundar” în filmul, „I, Tonya!”, în cadrul Globurilor de Aur. A lucrat de două ori cu directorul Jonathan Demme, câștigătorul Premiului Academiei Americane de Film, o dată în „Rachel Getting Married” (2008) și încă o dată în „Ricki and the Flash” (2015).


Foto: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă