Sebastian Kehl, oficial la Borussia Dortmund, declarație de senzație despre viitoarea destinație a golgheterului Erling Haaland: „Poate să își rezilieze contractul”

1 săptămână in urmă 9

Legenda Borussiei Dortmund, Sebastian Kehl, a confirmat că viitorul superstarului Erling Haaland va fi decis în săptămânile următoare.

Conducătorul echipei de pe Westfalen Stadion speră totuși că internaționalul norvegian va continua să scrie istorie pentru galben-negri pentru mult timp de acum înainte.

Kehl a dezvăluit că Haaland va avea opțiune de a plăti o clauză de reziliere în vară.

Sebastian Kehl afirmă viitorul starului Erling Haaland va fi decis în următoarele săptămâni: „Ne vom așeza la negocieri”

Internaționalul norvegian, care a marcat 76 de goluri în 75 de meciuri pentru galben-negri, după transferul de la RB Salzburg, din ianuarie 2020, este vizat pentru un transfer în vară de granzii Europei, Real Madrid, Barcelona și Manchester City.

Haaland are opțiunea de a părăsi Dortmund la finalul acestui sezon, când va deveni activă clauza sa de reziliere de 75 de milioane de euro.

Cu toate acestea, însă, legenda Borussiei Dortmund, Sebastian Kehl, speră că golgheterul echipei germane va continua să joace pentru mult timp de acum încolo pe Westfalen Stadion.

Întrebat despre viitorul lui Haaland la o conferință de presă, Kehl a declarat cu sinceritate:

„Situația este foarte clară, el are posibilitatea de a-și rezilia contractul în vară. Există de asemenea mai multe motive pentru care Haaland se simte foarte bine la Borussia Dortmund și de aceea noi ca și club suntem în continuare o opțiune foarte bună pentru el. Ne vom așeza la negocieri cu Erling și cu echipa lui în săptămânile următoare și vom discuta intens despre viitorul său”.

Englezii de la Daily Mail au anunțat recent că echipa campioană a Angliei, Manchester City, este dispusă să reinvestească în vară cele 65 de milioane de euro pe care le va primi de la Barcelona în schimbul starului Ferran Torres pentru a-l aduce pe golgheterul Borussiei Dortmund, Erling Haaland.

The post Sebastian Kehl, oficial la Borussia Dortmund, declarație de senzație despre viitoarea destinație a golgheterului Erling Haaland: „Poate să își rezilieze contractul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă