Sebastian Colțescu, prima reacție după verdictul UEFA în cazul scandalului de rasism

3 săptămâni in urmă 14

Pe 8 decembrie 2020, în timpul meciului dintre PSG și Istanbul Basaksehir din Liga Campionilor, arbitrul român Sebastian Colțescu l-a numit „ăla negru” pe Pierre Webo, antrenorul secund al echipei din Turcia.Scandalizați de cuvintele lui Colțescu, pe care le-au considerat rasiste, jucătorii cele două echipe au părăsit terenul, iar meciul a fost reluat la o zi distanță, cu o altă brigadă de arbitri.UEFA a pornit o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă ceea ce s-a întâmplat a avut, într-adevăr, tentă rasistă.

Centralul de 43 de ani a postat un mesaj pe contul său de Instagram, în limba engleză, imediat după ce s-a aflat ce verdict a dat UEFA în cazul său.

„Când se face dreptate, aduce bucurie celor drepți și teroare celor care fac rău”, a postat Colțescu, imediat după ora 17:00

Pierre Webo cerea o pedeapsă aspră pentru Sebastian Colțescu

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Pierre Webo, care a fost numit „ăla negru” de Colțescu, a oferit un interviu pentru France Football, în care a cerut „o pedeapsă dură” pentru Colțescu.

„Am simțit furie. Nici acum nu mi s-a dat un răspuns pentru cuvintele arbitrului", a declarat acesta. „Îmi doresc să văd sancțiuni, pentru că trebuie să fie o premieră. O pedeapsă dură, altfel, nimeni nu-și va mai aminti ce s-a întâmplat și totul se va repeta”, a spus camerunezul, într-o încercare de a pune presiune suplimentară pe UEFA.

VIDEO Aime Lema, despre cazul Colțescu: „Webo e conștient că arbitrul nu a vrut să-l jignească”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FRF doarme, iar Sepsi Sf. Gheorghe profită de strategia Ungariei anti-România

Incredibil ce face o femeie în spatele unui TIR! Oamenii de pe stradă au rămas mască, filmarea e virală

Libertatea

Playtech: Cătălin Măruță, reacție halucinantă despre Andra! Cum a putut s-o JIGNEASCĂ!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă