Se va sesiza Comisia de Integritate după golul ciudat de la Buzău? „Este jignitor pentru oamenii care se uită la sport” vs. „Se joacă la pariuri”

4 săptămâni in urmă 35

Golul 3 marcat în partida FC Buzău – Dunărea Călărași, din optimile Cupei României, a fost extrem de ciudat. Marius Leca, fundașul călărășenilor, nu face pasul la offside și îl lasă în poziție corectă pe Kanda.

Mai apoi, la șutul slab al acestuia lasă impresia că poate interveni ușor să respingă din fața porții, dar ridică piciorul peste minge.

Se va sesiza Comisia de Integritate după golul ciudat de la Buzău? George Florescu consideră jignitor ce s-a întâmplat

George Florescu, fostul mijlocaș al naționalei, crede că golul este supect și că ar trebui să se autosesizeze Comisia de Integritate.

„Ce aș putea să zic? Mi-e jenă să văd genul ăsta de fază. Ar trebui să se autosesizeze aceste comisii. Nu poți să lași mingea așa pur și simplu să intre în poartă. Este jignitor pentru oamenii care se uită la sport. Nu-mi place să fac acuzații, dar nu există așa ceva”, a spus Florescu la Fotbal Look.

Leo Grozavu e sigur: „Se joacă la pariuri, clar”

Întrebat dacă crede că se joacă la pariuri în fotbalul din România, Leo Grozavu, fostul antrenor de la Sepsi, spune că este convins de asta.

„Am impresia că apărătorului îi e frică să nu-și dea el mingea în poartă. Mi se pare foarte ciudat. Face parcă o fentă (râde). Nu știu, să nu cadă să se lovească. E mai mult preocupat să nu se lovească. Asta am crezut eu, că e preocupat mai mult să nu-și rupă gâtul.

Știți că eu sunt un tip direct. De jucat, se joacă la pariuri, clar. La Liga 2 sunt o grămadă de jucători care își mai rotunjesc veniturile. Eu n-aș „băga mâna-n foc” că și în Liga 1 mai sunt care joacă”, a spus Grozavu pentru Look Sport.

The post Se va sesiza Comisia de Integritate după golul ciudat de la Buzău? „Este jignitor pentru oamenii care se uită la sport” vs. „Se joacă la pariuri” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă