Se strânge lațul în jurul fotbalistului Benjamin Mendy de la Manchester City. A ajuns la 6 acuzații de viol!

1 săptămână in urmă 11

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 14:55

63 citiri

Se strânge lațul în jurul fotbalistului Benjamin Mendy de la Manchester City. A ajuns la 6 acuzații de viol!

Fundaşul echipei Manchester City Benjamin Mendy a fost acuzat de alte două violuri. El trebuie să se prezinte, miercuri, în faţa Tribunalului din Stockport, pentru audiere, informează BBC.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, care rămâne în arest, se confruntă acum cu şase acuzaţii de viol şi unul de agresiune sexuală.

Acuzaţiile sunt formulate de patru reclamante cu vârsta de peste 16 ani şi se presupune că agresiunile ar fi avut loc între octombrie 2020 şi august 2021, în locuinţa de cinci milioane de lire sterline a fotbalistului, situată în Prestbury, Cheshire.

Internaţionalul francez este la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline.

El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie, în aşteptarea unei anchete. Mendy urmează să fie judecat la 24 ianuarie 2022.

Citeste si:

Nu se mai știe nimic de ea! Jucătoarea de tenis care a dezvăluit că a fost violată de fostul vicepremier chinez, dată dispărută!

La o săptămână după ce jucătoarea de tenis Shuai Peng, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre faptul că ar fi fost violată de fostul vicepremier chinez Zhang Gaoli, în vârstă de 75...

 „Niciodată cu Rusia, niciodată aur rusesc, niciodată cu extremiştii”

Vicepreşedinte PMP Ioana Constantin a reacţionat dur marți, 16 noiembrie, după ce liderul AUR George Simion a anunţat iniţierea de discuţii pentru formarea unui pol conservator, inclusiv cu...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă