Se știe suma pe care Marian Iuhasz i-a împrumutat-o lui Dinamo. Ce apare în dosarul de insolvență

4 săptămâni in urmă 24

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Se știe suma pe care Marian Iuhasz i-a împrumutat-o lui Dinamo

Pe lângă suporterii din DDB, există mai mulți oameni potenți financiar care au pus umărul la achitarea unor datorii. Chiar și Mircea Rednic a recunoscut că, pe lângă el, cei care achită uneori unele datorii sunt Marian Iuhasz, sau Gheorghe Nițu, dar și Nicolae Badea. Badea și Iuhasz se regăsesc și în dosarul de insolvență al clubului.

Marian Iuhasz este membru Elite în SSB și care este înscris la masa credală, acolo unde figurează cu două împrumuturi. Pe primul l-a acordat pe 17 decembrie 2020 și a fost în valoare de 100.000 de lei.

Al doilea împrumut a fost acordat pe 3 februarie 2021 și este în valoare de 40.000 de lei. Administratorul judiciar al lui Dinamo a justificat aceste împrumuturi prin necesitatea "acoperirii nevoilor urgente de finanțare ale lui Dinamo 1948", potrivit GSP.ro.

În plus, după spusele lui Mircea Rednic, Nicolae Badea ajută foarte mult la plătirea salariilor.

Marian Iuhasz a plătit și comisioanele pentru aducerea a doi dintre ultimii 5 jucători veniți la Dinamo

Marian Iuhasz a plătit însă și comisioane pentru aducerea unor jucători care au sosit în ultima vreme în Ștefan cel Mare. La fel a făcut și Gheorghe Nițu.

"Un comision de 2.500 de euro l-a plătit «Tata» Nițu, altul, tot de 2.500, l-a plătit Iuhasz. Și două de 4.500 le-a achitat Rednic. E un efort mic, dar toți trebuie să facem eforturi.

Suntem în insolvență și nu putem face altfel. Domnul Badea completează foarte multe salarii, iar DDB-ul face eforturi foarte mari. Ăștia suntem. Sper să vină și alții, arabi, din Afghanistan...", a spus Mircea Rednic.

Etichete: mircea rednic , datorii dinamo , marian iuhasz
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă