Se știe prima semifinală de la US Open. Cum arată tabloul la masculin

1 lună in urmă 32

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Felix Auger-Aliassime - Daniil Medvedev, prima semifinală de la US Open

Reprezentantul Canadei conducea cu 6-3, 3-1 în momentul în care Alcaraz (18 ani) s-a retras de pe teren, acuzând o accidentare la aductorul drept, după cum a dezvăluit chiar jucătorul iberic în cursul conferinţei de presă pe care a susţinut-o ulterior.

Felix Auger-Aliassime este primul canadian care atinge semifinalele US Open în 140 de ani de existenţă a acestei competiţii şi, totodată, cel mai tânăr sportiv care accede în careul de aşi de la Flushing Meadows, după argentinianul Juan Martin del Potro, care a cucerit trofeul în 2009.

El se va lupta pentru un loc în finală cu rusul Daniil Medvedev, numărul 2 mondial, care l-a învins cu 6-3, 6-0, 4-6, 7-5 pe olandezul Botic van de Zandschulp, venit din calificări, în cealaltă partidă din sferturile de finală disputată marţi.

Acesta este al treilea an consecutiv în care Medvedev accede în semifinale la US Open. În 2019, el s-a înclinat greu în finală în faţa spaniolului Rafael Nadal, în timp ce anul trecut austriacul Dominic Thiem a fost cel care l-a învins pe rus în penultimul act, înainte de a cuceri trofeul.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

În celelalte două sferturi de finală sunt programate partidele Alexander Zverev - Lloyd Harris și Novak Djokovic - Matteo Berrettini.

Etichete: us open , felix auger-aliassime , carlos alcaraz
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă