Se schimbă regulile. Cum vom intra de azi înainte în spitalele Covid

1 lună in urmă 16

Foto arhivă InquamFoto arhivă Inquam

Ministerul Sănătăţii anunţă schimbări în cazul organizării înmormântărilor după decesul pacienţilor cu COVID-19. Sunt modificate şi regulile de acces în spital pentru preoţi sau pentru rudele celor internaţi.

VINERI, 09 APRILIE 2021, 17:21

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Noile prevederi au fost discutate ieri cu reprezentanţii cultelor şi vor fi cuprinse într-un ordin de ministru care va fi semnat astăzi.

„Vorbim despre măsuri de protecție, vorbim despre accesul preotului în spital, respectiv al pastorului în spital, la pacienții care au nevoie. De asemenea, în plus față de solicitările cultelor, avem în vedere lucrul ăsta și pentru aparținători, cu respectarea unor reguli foarte stricte. Credem că e bine ca pacienții care au nevoie de susținere să o primească atât din partea reprezentanților cultelor, cât şi din partea unui aparținător. Asta ar trebui să se facă în condiții de siguranță. Mai departe, pentru cei care vor să-și adio de la cei dragi, încercăm să facem în așa fel încât, în condiții de siguranță, acest lucru să fie posibil”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă