Se putea mai rau! Prima reactie din partea FRF dupa tragerea la sorti a grupelor din preliminariile Mondialului: Avem sanse daca se intampla asta!

2 luni in urmă 22

Nationala Romaniei si-a aflat adversarii din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

Romania face parte din Grupa J, alaturi de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia si Liechtenstein. Imediat dupa tragerea la sorti, Aurel Ticleanu, membru al comisiei tehnice FRF a vorbit despre tragerea la sorti si grupa Romaniei, dar si despre sansele nationalei lui Radoi.

"Se putea mai rau, eu zic ca depinde de noi. Daca jucatorii vor evolua la club, daca tanara generatie va trece examenul de la Euro, avem sanse. Depinde de noi, daca Romania va fi intr-un moment bun, foarte aproape de potentialul maxim, poate strange punctele necesare pentru a merge la baraj.

E foarte greu sa-i luam puncte Germaniei. E clar ca nu ne convine jocul lor. Cred in sansa noastra, ma intorc la aceasta generatie care nu ne poate lasa la faza de turneu final din Italia.

Trebuie sa mai dea o pagina, sa vina la momentul prezent si sa ne faca sa visam, sa fim prezenti la Cupa Mondiala. Trebuie sa ne castigam la baraj dreptul de a fi in Qatar, la o Cupa Mondiala de poveste", a spus Aurel Ticleanu pentru TVR.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă