Se pregăteşte un transfer-record în istoria lui Manchester City. Anunţul făcut de Pep Guardiola

4 săptămâni in urmă 8

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Kun Aguero pleacă de la Manchester City. Urmează un transfer uriaş

Când se ştie că Sergio Aguero va pleca de pe Etihad Stadium la încheierea sezonului, presa britanică a scris că City se interesează de Haaland, pe care Guardiola îl va putea vedea la lucru în meciul de marţi din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Deşi City a cheltuit cel mai mult în Europa în ultimul deceniu, până acum nu a cumpărat niciun jucător pentru o sumă care să fie un record mondial. Cea mai scumpă achiziţie din istoria grupării este Ruben Dias, cumpărat cu 64 de milioane de lire sterline de la Benfica în luna septembrie.

Săptămâna trecută, Guardiola a etichetat ca "imposibilă" ideea aducerii unui jucător pentru o sumă record, dar luni nu a exclus recrutarea unui fotbalist de 100 de milioane de lire sterline.

"Până acum clubul a hotărât să nu cheltuiască 100 de milioane de lire sterline sau mai mult de atât pentru jucător", a spus Guardiola într-o conferinţă de presă. "Poate în viitor se va întâmpla, dacă ei hotărăsc că este necesar să îmbunătăţească echipa pentru următorii cinci, zece ani", a spus antrenorul.

Conform presei, Dortmund ar putea cere în jur de 180 de milioane de euro pentru Haaland, care în acest sezon a marcat 33 de goluri în toate competiţiile în tricoul echipei germane.

Guardiola a refuzat să vorbească despre posibilitatea aducerii internaţionalului norvegian, dar a salutat calităţile "excepţionale" ale jucătorului de 20 de ani. "Cifrele vorbesc de la sine. Asta se întâmplă fiindcă poate să înscrie cu dreptul, cu stângul, pe contraatac, din careu", a subliniat tehnicianul.

Etichete: manchester city , pep guardiola
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă