Se pregătește un transfer răsunător între marile rivale! Arsenal Londra vrea să îl cumpere pe Jesse Lingard, de la Manchester United

1 lună in urmă 25

Arsenal Londra vrea să deturneze transferul de 35 de milioane de euro al lui Jesse Lingard, la West Ham, și să îl cumpere pe mijlocaș de la Manchester United, după ce a pierdut lupta pentru împrumutul acestuia în luna ianuarie!

West Ham speră să îl transfere definitiv pe Lingard de la United în această vară, dar Mikel Arteta nu vrea să cedeze în lupta pentru cel mai în formă jucător din Premier League.

Fotbalistul de 28 de ani are parte de un sezon excelent cu echipa „ciocănarilor” și i-a ajutat pe londonezi să ajungă până pe locul 4 în clasamentul din Premier League.

Arsenal Londra pregătește o ofertă de transfer pentru Jesse Lingard, de la Manchester United

„Tunarii” au fost foarte interesați de împrumutul fotbalistului Jesse Lingard de la Manchester United, în ianuarie, dar în cele din urmă au pierdut în fața celor de la West Ham.

Cu toate acestea, eșecul mutării lui Lingard pe Emirates s-a datorat mai mult reticenței „diavolilor roșii” de a-l ceda pe internaționalul englez la Arsenal, una dintre potențialele rivale ale echipei lui Ole Gunnar Solskjaer la un loc de Champions League.

În mod ironic, acum cei de la West Ham sunt implicați cu șanse reale în lupta pentru primele 4 locuri datorită celor 8 goluri reușite de Lingard în 10 meciuri de campionat, în vreme ce Arsenal se zbate la jumătatea clasamentului.

„Ciocănarii” nu au opțiune să îl cumpere definitiv

Cu toate acestea, West Ham nu are opțiune pentru achiziționarea definitivă a lui Lingard la finalul acestui sezon, ceea ce lasă o portiță deschisă pentru o mutare pe Emirates.

În ciuda faptului că Lingard a căzut în dizgrație pe Old Trafford în acest sezon, Manchester United a ales totuși să activeze o clauză de prelungire automată cu un an a contractului său, înainte de Crăciun.

Șefii lui Solskjaer au luat această decizie la finalul anului trecut pentru a-și proteja investiția și pentru a se asigura că pot solicita în schimbul său o sumă de cel puțin 10 milioane de euro, la finalul acestui sezon.

Acum, după impactul senzațional al lui Lingard la echipa de pe London Stadium, care i-a adus o convocare de senzație la naționala Angliei, luna trecută, prețul lui de plecare s-a triplat.

The post Se pregătește un transfer răsunător între marile rivale! Arsenal Londra vrea să îl cumpere pe Jesse Lingard, de la Manchester United appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă