Se pregătește marea "trădare" din Serie A! Propunerea lui Juventus pentru care Donnarumma i-ar spune adio lui AC Milan

3 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: CFR Cluj - Universitatea Craiova, sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Rapid - Mioveni, sâmbătă, ora 15:00, Digi Sport 1

Telenovela care îl are drept protagonist pe "Gigio" Donnarumma poate avea cel mai prost deznodământ pentru AC Milan. "Rossonerii" nu doar că sunt pe punctul de a-l pierde gratis pe unul dintre cei mai talentați portari din Peninsulă din ultimele decenii, ci, mai grav, acesta a fost ofertat de rivala Juventus. Torinezii i-au pus "pe masă" goalkeeper-ului o propunere excelentă.

Juventus i-a propus 10 milioane de euro pe an lui Gianluigi Donnarumma pentru a o "trăda" pe AC Milan

Potrivit Corriere dello Sport, Juventus i-a făcut o ofertă de 10 milioane de euro anual lui Donnarumma, mult peste cele 6 milioane pe care le câștigă în acest moment, dar și cu două milioane mai mult decât sunt pregătiți cei de la AC Milan să-i ofere portarului pentru a-și prelungi înțelegerea scadentă în această vară.

În ciuda faptului că Mino Raiola, agentul jucătorului, și-ar dori 12 milioane de euro pe an pentru clientul său, propunerea campioanei en-titre din Serie A ar fi mulțumitoare. Dacă mutarea se va realiza, iar Donnarumma va părăsi San Siro, AC Milan are pregătită deja varianta de înlocuire a acestuia.

Mike Maignan (25 de ani), portarul liderului din Ligue 1, Lille, este alesul "rossonerilor". În acest sezon, Maignan a închis poarta în 18 dintre cele 33 de jocuri în care a evoluat pentru Lille, încasând 20 goluri. Prin prestațiile sale, goalkeeper-ul și-a ajutat din plin echipa să ajungă în fruntea Ligue 1, fiind favorită la cucerirea unui nou titlu după 10 sezoane.

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Mike Maignan, potrivit Transfermarkt
  • 60 de milioane de euro este cota de piață a lui Gianluigi Donnarumma, conform aceluiași site de specialitate
Etichete: ac milan , juventus , gianluigi donnarumma , transfer gianluigi donnaruma , gianluigi donnarumma juventus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă