”Se poate scrie un bestseller despre ce se întâmplă la Dinamo!” Noi dezvăluiri despre salariile imense ale spaniolilor

1 lună in urmă 2

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Noul director sportiv al grupării din Ștefan cel Mare, Marius Nicolae, a dezvăluit că nici nu poate estima exact suma de care este nevoie din cauza unor clauze ciudate impuse de Pablo Cortacero.

”Eu sunt chiar nedumerit în privința jucătorilor spanioli care au plecat. Au venit la Dinamo, dar făceau mereu declarații în presa din Spania și se plângeau de ce se întâmplă în România, fără să pomenească nimic despre faptul că patron era un compatriot de al lor.

Marius Nicolae: ”Spaniolii au avut cele mai mari salarii din România”

Dar să sperăm că acum vor da dovadă de înțelegere, sunt sume mari, nici nu știm exact pentru că nu avem contractele. Nu am intrat în posesia documentelor, sunt cele mai mari contracte din fobalul românesc, peste salariile de la FCSB. 

Înțeleg că există un act semnat cu Cortacero prin care trebuie să-și primească toți banii imediat, sunt chestii ciudate. Discutăm cu avocații lor. S-ar putea publica un best seller despre ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimul timp.

Dar cred că Dinamo va lua licența, cei de la DDB fac eforturi mari să eșaloneze datoriile”, a declarat Marius Nicolae la emisiunea Liga Digisport.

Etichete: licenta dinamo , pablo cortacero , marius nicolae dinamo , salarii spanioli dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă