Se mai joacă meciul Topola - FCSB? Apare un pericol major, deși până diseară nu se mai face niciun test COVID!

2 months ago 6

Conform regulamentului UEFA, meciul Topola Backa - FSCB se poate desfășura dacă o echipă are cel puțin 13 jucători valizi, printre care un portar. 

La această oră, echipa finanțată de Gigi Becali nu e în pericol să piardă meciul la „masa verde" întrucât până diseară nu mai poate fi solicitat și efectuat niciun test. 

În Protocolul Medical pentru competiții, UEFA prevede ca ultimul test înainte de disputarea unui joc să fie efectuat în preziua meciului, numită de forul european Match Day-1. 

Acest test nu e obligatoriu, dar poate fi cerut de autoritățile locale din țara de disputare a partidei. Alertați de numărul de mare de cazuri înregistrate până marți, sârbii au cerut testul, miercuri, iar azi dimineață au venit rezultate: încă 5 jucători au fost depistați pozitiv. 

FCSB are un singur portar valid cu Topola!

Deși FCSB nu mai poate pierde niciun jucător ca urmare a testării pozitive, există un risc ridicat ca meciul să nu se mai dispute. 

Asta se poate întâmpla dacă în orele rămase până la meci 2 dintre cei 14 fotbaliști rămași negativi vor acuza simptome care-i vor împiedica să stea fie și pe bancă. 

Un alt detaliu important este acela că FCSB are acum un singur portar valid: Răzvan Ducan (19 ani), recent revenit la roș-albaștri după ce sezonul trecut a fost împrumutat în Liga 2, la FC Argeș. În cazul în care Ducan ar deveni indisponibil, echipa fie va declara forfait! Dacă Ducan începe meciul şi pe parcurs se accidentează sau este eliminat, doar atunci poate fi înlocuit de un jucător de câmp!

Cum poate arăta FCSB: Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Al. Pantea, R. Ion, Ad. Petre

VIDEO Stadionul pe care va juca FCSB cu Backa Topola "rivalizează" cu cele din Liga 3 din România

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Noi cazuri de COVID la FCSB! Echipa roș-albastră mai are doar 14 jucători valizi » Cum poate arăta echipa de startCampania lui Gigi e anti-grupe! Gest fără precedent al lui Becali!

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools