Se lucrează intens la un nou stadion în Liga 1 » Când poate fi inaugurat

4 săptămâni in urmă 14

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021, 14:36 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 14:36

Lucrările la modernizarea arenei „Eugen Popescu” din Târgoviște continuă, iar stadionul ar putea fi folosit din acest sezon.

Noi imagini au apărut pe internet cu arena pe care Chindia ar urma să joace. La stadion, se lucrează intens la refacerea tribunelor, dărmânate la începutul lucrărilor.

VIDEO Noi imagini de la stadionul din Târgoviște

Proiectul este finanțat în totalitate de autoritățile locale, iar stadionul ar urma să aibă 9.000 de locuri.

16 milioane de euroeste costul reconstrucției stadionului "Eugen Popescu

Când ar putea fi gata stadionul din Târgoviște

După ce lucrările de la stadionul dâmbovițenilor au întârziat nejustificat de mult în ultimul an, președintele Chindiei Marcel Ghergu anunța recent că, cel mai probabi, Chindia se va muta în noua casă din returul campionatului.

„La noi se lucrează intens la teren, este destul de greu. Terenul se reabilitează pe fondurile primăriei, venim după un an de pandemie. Și-au permis un termen mai scurt, dar fără să știe că sunt atâtea greutăți cu finanțele.  Este posibil ca în retur să putem evolua pe arena proprie, așa ni s-a promis. Chiar dacă nu va fi total reabilitat, sperăm să fie măcar o tribună. Suprafața de joc are tot ce îi trebuie, nocturna e montată”, a spus Ghergu, în iulie, la Digi Sport Matinal.

Moment unic la Târgoviște

În septembrie 2020, Gazeta a scris despre o anomalie petrecută la arena din Târgoviște. Primarul Daniel Stan a inaugurat lucrările la noul gazon, înaintea celor la fundație! Totul pentru campania electorală. Mai mulți experți au explicat atunci de ce acest lucru a fost complet greșit.

„Astea sunt glume?! Nu cred chestia aceasta, că au pus întâi gazonul. Ce Dumnezeu s-a întâmplat acolo? Eu am crezut că o spuneți în glumă. Cum Dumnezeu să mai construiești apoi celelalte lucruri? N-o să te învârți cu utilaje pe-acolo? Aduci una-alta, cife de beton, materiale. E ceva de logică elementară, nu pare normal". 

Citește și: 

Incredibil! Și naționala a primit interzis pe „Arcul de Triumf” » Burleanu dezvăluie: „Ne-am lovit de un refuz”

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali a avut dreptate! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă