Se linistesc apele la Colegiul National Gheorghe Sincai din Capitala. A fost numita o noua conducere

2 luni in urmă 27

O noua conducere a fost desemnata la carma Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti. Anuntul a fost facut de Inspectoratul Scolar al Capitalei, decizia fiind luata dupa ce jumatate dintre profesorii din scoala au cerut asta, alaturi de elevi si parinti.

Noua echipa, care a fost propusa de profesorii contestatari, este formata din Teca Mircea, profesor de matematica, director general si Sotiriu Doina, profesor educatie fizica, director adjunct.

Acestia ii inlocuiesc astfel pe Luminita Gheorghiu, momentan aflata in concediu medical, si Gratiela Surdu, care isi daduse demisia in urma cu o saptamana, din informatiile noastre.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, declarase pe 25 februarie ca isi exprima convingerea ca actuala conducere a Colegiului "Gheorghe Sincai" va fi schimbata cu una "care sa manifeste mai multa competenta in a apara drepturile elevilor si profesorilor decat se intampla in acest moment".

"O precizare importanta, si imi aleg bine termenii, imi exprim convingerea ca in foarte scurt timp scoala va avea o alta conducere care sa manifeste mai multa competenta in a apara drepturile elevilor si profesorilor decat se intampla in acest moment. Numirea conducerii scolii este apanajul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, nu al ministrului, articolul 248, alineatul 7, dar sunt convins, subliniez, ca Inspectoratului Scolar Bucuresti va avea intelepciunea sa aleaga o noua conducere care sa contribuie la revenirea la normal a lucrurilor in Colegiul National Gheorghe Sincai", a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Citeste si:

EXCLUSIV Mascatii au descins la o adresa gresita din Ilfov si i-au amenintat cu moartea pe proprietarii nevinovati: "Mi-au pus arma in piept si au vrut sa-mi impuste cainele"Avertismentul medicilor pentru parinti: Incep sa apara destul de des cazuri de sindrom inflamator multisistemic post-COVIDCum sa iti calculezi singur salariul netRomanca din Italia ucisa cu sadism cand a anuntat ca e insarcinata. "Nici nu stiu ce m-a apucat de am omorat-o"Un medic roman s-a infectat cu Covid-19 dupa a doua doza de vaccin. Cum isi explica imbolnavirea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă