Se împlinesc 8 ani de la accidentul care l-a paralizat pe Michael Schumacher. Ultimele informații despre starea germanului

3 săptămâni in urmă 41

Miercuri, 29 Decembrie 2021, ora 17:04

0 citiri

Se împlinesc 8 ani de la accidentul care l-a paralizat pe Michael Schumacher. Ultimele informații despre starea germanului

Starea medicală a super-campionului de Formula 1 Michael Schumacher rămâne în continuare un mister, la 8 ani de la teribilul accident de schi petrecut la 29 decembrie 2013 și care l-a paralizat pe celebrul sportiv.

Unul dintre puținii oameni care au primit permisiunea de a-l vedea pe Schumacher și de a oferi declarații în presă este Jean Todt, fost conducător la Ferrari și un bun prieten al germanului.

Astfel, în cel mai recent interviu, pentru cotidianul ”Bild”, Jean Todt a oferit informații îmbucurătoare. ”Michael se va recupera încet și sigur. Cu toate acestea, consecințele pe termen lung vor rămâne, dar el se bucură de sprijinul familiei”, a declarat francezul, lăudând-o încă o dată în special pe soția lui Schumi, Corinna.

La rândul ei, soția lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit pentru prima dată deschis despre ce se întâmplă după accidentul de schi suferit în urmă cu opt ani.

“Îmi e dor de Michael în fiecare zi. Dar Michael e aici. Diferit, dar e aici. Îmi arată în fiecare zi cât e de puternic”, a spus ea în docmentarul Netflix dedicat lui Schumi.

Corinna, în vârstă de 52 de ani, credea că soțul ei e invincibil, după ce a trecut prin atâtea accidente în cariera de Formula 1.

„Am reușit întotdeauna să traversăm cursele lui în siguranță”, a adăugat ea. “De aceea am fost sigură că avea câțiva îngeri păzitori care îl urmăreau", a subliniat Corinna.

„Nu știu dacă este doar un fel de perete de protecție pe care îl ridici singur sau pentru că ești într-un fel naiv - dar pur și simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michae. Accidentul a fost pur și simplu ghinion - tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viața lui”, a completat Corinna Schumacher.

”Toată viața a ne-a protejat, acum e momentul să îl protejăm noi”, a mai spus Corinna.

Citeste si:

 ”Se știe că în spitale sunt bacterii!”

Cântăreţul şi compozitorul Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, iar trupul neînsufleţit a fost depus, marţi, în foaierul Sălii Palatului. Fiica și soția...

Celebrul Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial! Cum și-a împărțit averea cu Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) și Maria Shriver (66 de ani) au divorțat oficial, după o separare care început în urmă cu mai mult de un deceniu. Presa americană susține că...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă