Se gândește la plecare?! Explicații pentru căderea de formă a lui Olimpiu Moruțan: ”Astea nu îi fac bine!”

1 lună in urmă 20

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Helmut Duckadam a evidențiat prestația portarului de la FCSB, însă a ținut să semnaleze și evoluțiile sub așteptări ale lui Olimpiu Moruțan și Adrian Șut, care, până la jocul cu Universitatea Craiova, erau constant printre remarcații din tabăra ”roș-albastră”.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Universitatea Craiova 0-0:

Helmut Duckadam, explicații pentru forma slabă a lui Olimpiu Moruțan

Despre Olimpiu Moruțan, cel care nu a avut cele mai bune evoluții nici la Campionatul European de Tineret, Helmut Duckadam a transmis că forma în scădere poate fi cauzată de multele discuții despre o posibilă plecare a sa de la FCSB în viitorul apropiat.

Lui Vlad i se datorează acest punct câștigat de FCSB. Eu spun că a fost un penalty apărat de Vlad, a fost o minge foarte grea, a scos-o de lângă bară, poate cum a fost al doilea penalty scos de mine la Sevilla. Eu nu ghiceam colțul, nu credeam că dă cu latul acolo.

Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă cu Moruțan. Probabil că discuțiile astea nu-i fac bine, cu transferul său afară. Și Adrian Șut a avut un joc prost în meciul cu Craiova”, a declarat Helmut Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Olimpiu Moruțan ar fi dorit în Emiratele Arabe Unite, la Al Ain, dar s-ar afla și pe lista unor cluburi cu nume din Europa, precum Galatasaray, FC Porto, Hoffenheim sau Bayer Leverkusen. Totuși, un transfer în vară este puțin probabil, având în vedere că evoluțiile sale din ultimele meciuri nu au fost convingătoare, iar Gigi Becali solicită pentru mijlocaș 20.000.000 de euro.

”Surpriza” pe o care o vede Helmut Duckadam în play-off

Helmut Duckadam a remarcat prestația Craiovei din partida cu FCSB și a transmis că formația lui Marinos Ouzounidis va avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu în play-off, deși la un moment dat părea scoasă din cărți sau privită cu a treia șansă.

Craiova a făcut un meci foarte bun cu FCSB și poate fi surpriza play-off-ului dacă va învinge și CFR în ultima etapă. Craiova arată cel mai bine acum. FCSB, un joc slab, nu pot să-mi explic. În afară de ocazia lui Tănase din ultimul minut, nu a contat”, a transmis Helmut Duckadam.

Etichete: helmut duckadam , olimpiu morutan , fcsb-universitatea craiova , oferte olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă