Se conturează ”New Barcelona”. Jucătorul pe care Ronald Koeman a pus ochii

1 lună in urmă 1

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

După Eric Garcia (19 ani) de la Manchester City, Koeman vrea să aducă la Barcelona un alt jucător tânăr. este vorba despre portughezul Sidnei Tavares, care joacă pentru grupele de juniori ale celor de la Leicester.

Barcelona îl vrea pe Sidnei Tavares

În vârstă de 19 ani, Tavares evoluează pe postul de mijlocaș central, iar Barcelona poate profita de situația sa contractuală. Înțelegerea portughezului cu ”vulpile” expiră la finalul acestui sezon, astfel că Barcelona nu ar fi nevoită să plătească o sumă importantă pentru transferul său, scrie Sport.es.

Tavares a evoluat până acum doar pentru echipele de juniori ale lui Leicester și nu a prins niciun minut la echipa mare a clubului.

Ronald Koeman doreşte întăriri la Barcelona

Dacă omologul său Zinedine Zidane de la rivala Real Madrid a repetat că în această iarnă se va descurca cu lotul de care dispune, fără achiziţii sau plecări, Koeman a spus clar că doreşte întăriri pentru a ajuta echipa să depăşească cel mai slab start de campionat de la sezonul 1987/1988.

''Orice antrenor vede luna ianuarie ca o şansă de a-şi îmbunătăţi lotul şi eu gândesc la fel. Tot ce am făcut este să vin cu un plan cu jucătorii care pot pleca şi cu o listă de jucători care ar fi interesanţi să-i aducem. Dar depinde de club'', a declarat Koeman înaintea meciului de azi cu Athletic Bilbao, o restanţă din etapa a doua a ligii spaniole.

Etichete: barcelona , leicester , ronald koeman , sidnei tavares
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă