Se califică România la Campionatul Mondial? Basarab Panduru: „M-a speriat rău”

2 luni in urmă 20

România a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein;Partidele din preliminarii vor avea loc în perioada martie - noiembrie 2021, iar cele din play-off în martie 2022;Componența tuturor grupelor din preliminariile pentru Mondialul din Qatar.

Basarab Panduru: „Aș vrea să cred că vom fi pe 3”

E foarte grea grupa. Puteam să spun grea, dar am picat cu Islanda, ne putem lua revanşa. Nu cred că o să fie uşor nici cu Macedonia de Nord, nici cu Armenia, nici cu Liechtenstein. Armenia nu e uşor de bătut. Puteam pica şi cu alte echipe din acele urne. Irlanda e sub Islanda, sub astea trei. Cu Grecia era mai bine. Irlanda de Nord nu te bătea. Bulgaria era sub Macedonia de Nord Cu Finlanda şi Bosnia era mai greu. Cehia era mai periculoasă. Cu Scoţia şi Israel era mai complicat. Cu Rusia, Slovenia era iar complicat.

Aş vrea să cred că pe trei vom fi. Dacă terminăm pe doi... Dacă vine vreunul şi spune că batem Germania, înseamnă că e plecat de acasă. E o performanţă dacă terminăm pe locul secund. Pe mine, Islanda, m-a speriat rău în prima repriză (n.r. în barajul pentru Euro 2020, 2-0 la Reykjavik)

Dacă n-a arătat un fotbal foarte bun, ce se întâmplă când arată un fotbal din cale-afară de bun? În prima repriză cu noi trebuiau să aibă 4-0. În ultima vreme, Germania a arătat o slăbiciune, pe care n-a mai arătat-o, în multe meciuri”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Cum arată preliminariile pentru CM 2022

Cele 55 de formații din Europa se vor lupta pentru 13 locuri rezervate naționalelor de pe Bătrânului Continent. Ele au fost împărțite în 10 grupe, 5 de câte 5 (A-E) și 5 de câte 6 (F-J). 

Cele 10 câștigătoare ale seriilor se califică direct la turneul final. Ocupantele locurilor doi plus cel mai bine clasate două formații în faza grupelor Ligii Națiunilor 2020 (cu excepția celor deja calificate din aceste preliminarii clasice) vor disputa un play-off în două trepte, 6 semifinale și 3 finale (câte un singur meci, gazda urmând să fie trasă la sorți), pentru ultimele 3 locuri.

VIDEO. Dezvăluiri despre Mirel Rădoi: „La 19:00 avea meci cu Belarus! Știți ce făcea la ora 16:00?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

FRF, poziție fermă: „Cu două echipe ne batem pentru locul secund” » Obiectivul României, trasat: „Asta trebuie să facem!”Programul naționalei în preliminariile pentru CM 2022 » Trei meciuri într-o săptămână în martie, încheiem în noiembrie

BREAKING NEWS: Cine este noul premier interimar. Iohannis a semnat decretul

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cântăreața din România care a rămas fără bani în pandemie. Trăia în lux și a ajuns în sărăcie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă