Se ascut SABIILE printre apropiatii lui Maradona. O PORCARIE mai mare nu se poate! SMS-ul care a pornit IURESUL

2 luni in urmă 10

Un nou scandal a izbucnit in jurul lui Diego Maradona, decedat la 60 de ani, intre fiicele si avocatul fostului fotbalist.

Cele doua fiice ale lui Maradona din singura sa casatorie, cu Claudia Villafane, par sa fi intrat in razboi cu toata lumea. Astfel, dupa ce una dintre surorile lui Diego le-a atacat pe Dalma si Giannnina, a venit randul avocatului Matias Morla sa intre in conflict cu cele doua femei, de 33, respectiv 31 de ani.

Astfel, suparata pe un SMS trimis de avocat Gianninei, Dalma a rabufnit pe Instagram: "Iti scriu aici pentru ca i-ai trimis un mesaj surorii mele si ai intrenat-o de ce nu poti merge la priveghiul celui mai bun prieten al tau", a precizat Dalma, punand ins in ghilimele ultimele cuvinte, suspectand astfel prietenia adevarata dintre Matias Morla si tatal sau.

"Daca mi-ai fi raspuns la cele 200 de apeluri telefonice pe care le-am facut, ai afi aflat. Te voi trimite in judecata si acolo iti vei arata adevarata fata. Nu ma voi opri pana nu se va face dreptate. O porcarie mai mare nu poate sa existe. Nimeni nu se poate lua de sora mea si nimeni nu poate sa puna la indoiala daca suntem sau nu fiicele tatalui meu. Slava Domnului ca nu ai ajuns la priveghi pentru ca oamenii te-ar fi numit un criminal. Te-am salvat de neplacere", a completat Dalma, lasand de inteles ca avocatul Matias Morla ar fi negat calitatile de mostenitoare ale ei si ale surorii Giannina.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă