Se anunță război în Ghencea » CSA Steaua – FCSB 2 se joacă și la pariuri!

1 lună in urmă 2

Sâmbătă de la ora 15:00 în „Complex Sportiv Ghencea – Teren 5”, CSA Steaua va primi vizita formației FCSB 2 duelul urmând a conta pentru runda a 11-a seria 4 Liga 3.

CSA Steaua este lider cu 26 de puncte în timp ce sateltiul FCSB-ului se află pe locul 2 la distanță de două lungimi. În tur, „militarii” s-au impus cu scorul de 2-1.

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua a afirmat că din punctul său de vedere echipa sa este favorită la victorie în acest meci. În pauza competițională, la „militari” au avut loc mișcări de trupe, fiind aduși pentru promovare jucători din primele două ligi ale fotbalului românesc: George Călințaru (Turris), Robert Neacșu (Turris), Bogdan Chipirliu (Gloria Buzău), Dragoș Huiban (Gloria Buzău), Ștefan Mușat (Viitorul), Antonio Vlad (Viitorul), Dean Beța (Mioveni) și Philippe Nsiah (Chiajna).

În schimb Gigi Becali, finanțatorul FCSB a încins la maxim „războiul stelelor”, fiiind dispus să facă orice pentru a stopa ascensiunea „militarilor”, luând decizia de a trimite la „satelit” mai mulți jucători de la prima echipă.

FCSB 2 va avea o cu totul altă forță având în vedere infuzia de la prima echipă. De partea cealaltă, „miliatrii” au arătat chiar și în tur când au câștigat pe terenul „roș-albaștrilor” că formează o formație redutabilă, fiind îndreptățită să spere la câștigarea campionatului. Vom evita pariruile clasice de tipul 1, X, 2 și vom paria pe goluri, fiind toate premisele să asistăm la un meci spectaculos, la fel ca și în tur.

Ponturi CSA Steaua – FCSB 2:
Ambele marchează- cota 1.42
Peste 2.5 goluri- cota 1.50

Echipe probabile CSA Steaua – FCSB 2:
CSA Steaua: Bălbărău – da Silva, Beța, Călințaru, Ilie – Bărbulescu, Enceanu – Răsdan, Pacionel, Huiban – Nsiah
FCSB 2: Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Soiledis, Șerban – Simion, Șut, Oaidă – Niță, Buziuc, Oct. Popescu

Cele mai tari analize ale weekend-ului și toate pronosticurile câștigătoare, exclusiv pe Pariuri1x2.ro.

The post Se anunță război în Ghencea » CSA Steaua – FCSB 2 se joacă și la pariuri! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă