Scurgeri de oxigen într-un salon COVID. Pacienții au fost evacuați

1 lună in urmă 13

Un incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen s-a produs vineri într-un salon dedicat pacienților bolnavi de COVID din secția de boli infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin a fost alertat prin apel la 112 cu privire la producerea unui incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen într-un salon dedicat pacienților bolnavi de Covid-19, din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, anunță ISU.

Conform pompierilor, au fost necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen, respectiv de aerisire a salonului.

În salon se aflau doi pacienți. Aceștia au fost mutați, în siguranță, preventiv, în alte spații.

„Măsurătorile efectuate de către echipajele de pompieri au indicat valori ale oxigenului situate sub limita maximă admisă. Din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes au fost alocate două autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijinul personalului medical din cadrul spitalului a fost trimis și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin.

Editor : Liviu Cojan

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă