Scrisul „Mâinii lui Dumnezeu” nu este al lui! Doctorul lui Diego Maradona a falsificat semnătura fostului star pentru a obține documentele sale medicale

1 lună in urmă 22

Medicul personal al regretatului Diego Maradona a falsificat semnătura fostului star al fotbalului mondial pentru a obține copii ale documentelor sale medicale, au confirmat procurorii din Argentina.

Presupusa infracțiune a avut loc în septembrie, înaintea operației care avea să ducă la dispariția simbolului sud-american.

Anchetatorii confirmă că reputatul doctor Leopoldo Luque a falsificat semnătura lui Diego Maradona! Medicul a făcut această infracțiune pentru a face rost de copii ale documentelor medicale ale regretatului star.

Medicul personal al lui Diego Maradona, Leopoldo Luque, este acuzat de procurorii din Buenos Aires că a falsificat semnătura fostului fotbalist

Luque a fost dat în vileag de experții grafologi chemați să examineze documentele confiscate într-un raid al procuraturii, care a avut loc la casa și birourile medicului.

Rafa Benitez va fi noul manager al unei echipe de Europa League

Procurorii din Buenos Aires au dovedit falsificarea semnăturii lui Maradona pe o cerere de obținere a documentelor medicale, din luna septembrie, înainte de operația care avea să ducă la dispariția tragică a lui Pibe D’Oro.

Diego Maradona a murit în noiembrie, la vârsta de 60 de ani, ca urmare a unui atac de cord, survenit la scurt timp după ce a fost operat pe creier.

Fanii lui Zlatan Ibrahimovic au rămas stupefiați după ce au văzut ultima ispravă a suedezului de la AC Milan

Leopoldo Luque, 39 de ani, a fost acuzat de familia regretatului simbol argentinian că nu i-a acordat lui Maradona o îngrijire medicală adecvată afecțiunilor de care suferea, dar medicul personal al lui El D10S a negat orice culpă medicală.

The post Scrisul „Mâinii lui Dumnezeu” nu este al lui! Doctorul lui Diego Maradona a falsificat semnătura fostului star pentru a obține documentele sale medicale appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă