Scoțienii i-au stabilit prețul lui Ianis Hagi! „Ar putea să guste fotbalul din Premier League!”

2 săptămâni in urmă 7

Ragers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi (23 de ani) unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lotul campioanei din Scoția.

Ianis Hagi trece printr-un moment foarte bun pe plan fotbalistic, iar cota acestuia a explodat în ultima perioadă.

Presa din Scoția a publicat sumele la care sunt evaluați jucătorii lui Rangers, iar Ianis Hagi este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lotul lui Rangers.

Scoțienii i-au stabilit prețul lui Ianis Hagi

Jurnaliștii din Scoția s-au folosit de software-ul Transfer Room, cel pe care îl folosesc mai multe cluburi din străinătate,  pentru a-i stabili prețul lui Ianis Hagi. Aceștia au aflat că internaționalul român valorează 7,6 milioane de lire sterline, adică aproximativ 9 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător din lotul lui Steven Gerrard este Joe Aribo care valorează 7,9 milioane de lire sterline.

„Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câştigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, şi se ridică la înălţimea numelui. Versatilitatea românului este un lucru pe care Gerrard doreşte să-l adauge la Villa. A jucat atât mijlocaş lateral stânga sau dreapta, cât şi mijlocaş ofensiv. Hagi a devenit un jucător-cheie în angrenajul echipei”, au scris jurnaliştii de la Talk Sport.

Steven Gerrard, fostul antrenor al lui Rangers, ar putea să forțeze transferul lui Ianis Hagi în Premier League. Internaționalul român a fost unul dintre fotbaliștii preferați ai antrenorului în vârstă de 41 de ani în perioada petrecută la Rangers, iar jurnaliștii britanici cred că acesta ar putea să-l aducă la Aston Villa, formație pe care a preluat-o.

The post Scoțienii i-au stabilit prețul lui Ianis Hagi! „Ar putea să guste fotbalul din Premier League!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă