SCM Rm. Vâlcea - Odense, Liga Campionilor la handbal feminin » liveSCORE + VIDEO ACUM Lovite de coronavirus, vâlcencele au o misiune dificilă

2 months ago 4

HANDBAL  ·  SCM RM. VÂLCEA - ODENSE

00, liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1 și Look Plus.

SCM Rm. Vâlcea înfruntă vicecampioana Danemarcei, Odense, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida începe la ora 17:00, liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1 și Look Plus.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020, 16:45 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 18:05

SCM Rm. Vâlcea înfruntă vicecampioana Danemarcei, Odense, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida a început la ora 17:00, e liveSCORE pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 1 și Look Plus. 

live » Vâlcea - Odense 13-19

VIDEO cu cele mai importante faze!

SCM Rm. Vâlcea a pierdut categoric primul meci din grupă, jucat în Franța, împotriva lui Brest. Elevele lui Florentin Pera au condus și cu 3 goluri în prima repriză, dar au clacat după pauză, sub tirurile lui Gros și Pop-Lazic. 

Campioana României trece prin momente delicate după ce a aflat că două dintre jucătoarele de bază, Kristina Liscevici și Mireya Gonzalez, au fost infectate cu coronavirus. Jucătoarele au intrat încă de marți în izolare și nu au probleme de sănătate, fiind cantonate la domiciliu. 

Odense pornește favorită

Odense s-a impus în prima rundă, 32-27, în meciul cu BVB Dortmund. Vicecampioana Danemarcei are un lot senzațional, cu 3 campioane mondiale, olandezele Abbingh, Groot și Wester. 

Citește și alte știri din handbal: 

Disputa Vipers Kristiansand-FTC Budapesta a fost amânată » Două cazuri de COVID la maghiareSCM RÂMNICU VÂLCEA - ODENSE / Florentin Pera: „Nu mai suntem favoriți, dar jucăm la victorie!”

Ideea genială a unor localnici din unul din cele mai sărace sate din România. Pentru ce cer 500 de lei

Libertatea

Playtech: Am aflat cine este fotbalistul pe care Mirel Rădoi l-a dat afară de la echipa națională! Greșeala de neiertat a jucătorului
Read Entire Article
Powered By Seo Tools